Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 143 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kas automark tekitab Teis eelarvamusi?
PostitusPostitatud: 11.06.2009 19:52 

Japse ei salli silmaotsaski :uhoh Pigem sakslased...audi,bmw,mersu...ja mingl määral ka volvo. Ja mis BMW mainel viga? Minu arvates ühed viisakamad juhid on just bmw roolis :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2009 20:03 

M|S|W kirjutas:
Minu arvates ühed viisakamad juhid on just bmw roolis :)

Seda nüüd kindlasti mitte :P
Aga ise eelistan ka BMW'd, Audit (ainult juhul kui on nelivedu) ja muid sakslasi. Ameeriklased meeldivad ka, aga omada ei taha. Sama kehtib japsidega tegelikult, kuigi jaapanlasega just hetkel kulgen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2009 20:21 

Eks neid ikka leidub kes Bmw-le meelega käru keeravad, liikle nii viisakalt jne kui soovid :)
Automark eelarvamusi ei tekita, iga inimene sõidab sellega mis talle meeldib ja tähtis,et ise rahul :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2009 22:05 
Kasutaja avatar

Minuarust on see selge, et BMW-de roolis on kõigerohkem rullasid (tänu sellele on BMW pidevalt läbiv mark igalpool krimiuudistes jne) ...aga ei viitsi vaidlema hakata sel teemal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2009 23:18 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Igal inimesel on erinevad asjad selged.Kelle jaoks on bmw -de roolis ainult huligaanid,kelel jaoks on bmw ainuke autosid tootev ette võte jne jne ja seda iga margi kohta.Kelle käes laguneb bmw kelel mitte,kellel roostetab kellel mitte.Jumalhoidku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2009 23:36 
Kasutaja avatar

No minu autode maitse eelistus on minu sõpradele teada. Kelle arvates olen debiiilik ja räme rullnokk ja kelle arust mitte. Aga mis see mind huvitab, vähemalt mina tean et mina ei ole üks nendest idiootidest kes lakkutäis peaga rooli ronivad ja siis puid maha niidavad. Aga autodest eelistan jah BMW-d ja A8 meeldib väga igatepidi. Chrysleriga võiks ka isegi et sõita. Eelarvamused puuduvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2009 00:10 
Eliit

Iup. Merr. Aint mu Opelit norisid alguses :D Ok,tean,et naljaga :)

Ei ole mul eelarvamusi. Kui midagi ütlen margi kohta,siis naljaga ikka. Kui lõõbin,et roostetab nagu opel,siis see ju õigesti öeldud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2009 00:19 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Arvad.Seda võib ka teiste toodete kohta öelda.Aga kui ma nalajatan koguaeg ,et keegi on ........ .siis vedi imelik.Nalajatades oled sa ka täielik ..... . Ja seda kordan homme ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2009 01:25 

Eelistan Bemme.Ei meeldi esivedu.Järgmiseks autoks on ka kindlasti Bemm, sest teadmised selle automargi kohta on just kõige laiemad.Jaapanlase vms roolis ei kujutaks ennast ettegi (mitte, et nad halvad autod oleks) ei sobi minu vajadustega lihtsalt.
Ei otsi autot maine järgi,sest see on umbes sama mis teiste tahtmiste järgi naise valimine. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2009 12:48 
Kasutaja avatar

Ise ei eelista otseselt mingit marki. Meeldivad nii sakslased kui jaapanlased kui misiganesmaalased. Endale autot ostes aga valin tõenäoliselt sakslaste ja jaapanlaste seast. Mõlemite seas on muidugi selliseid peletisi, et sure maha ja selliseid kärusid, et sure veelkord maha. Kindlasti aga ei saa öelda, et näe jaapanlased on pasad ja sakslased ruulivad või vastupidi. Kes nii ütleb, jätab ikka väga imbetsilli mulje. :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2009 12:54 

Automark eelarvamusi ei tekita, eelarvamusi tekitab kõik see, mida omanik autole lisanud/ auto juures muutnud on.
Päris palju lasnamäel liikudes neid eelarvamusi ikka tekib :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2009 22:25 
Kasutaja avatar

Absull ei tekita eelarvamusi, olen juba mitmeid autosid omanud, mille mark on mõne lamba suus kui sõimusõna-Opel, need kes sõimavad on enamasti asjatundmatud pubekad, kelle "kogemused" autodega on telekamängu kaudu tulnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2009 22:28 
Kasutaja avatar

mõni mark tekitab kl eelarvamusi.

al'a sang jong, dacia, jne..

muidu ikka kõik oleneb mudelist ja asjadest.. opel,audi,bmw,seat,vw,ford... kõigiga võin sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2009 23:05 
Kasutaja avatar

(Eel) arvamusi on ja need tekkinud sõidukogemuste järel.
Kia - sai kunagi mingi 1,3 liitrise Rio`ga tripitud ja pean ütlema, et üks jõuetumaid ja ebamugavamaid masinaid millega olen sõitnud.
Daewoo - nu ei meenuta kuskilt otsast autot, eriti need väikesed 3 silindrilised putukad
Lada ja muu venemaine kraam - pole tegu ega nägu

Eks igal automargil ole omad eripärad ning veidrused ja seepärast ka autotootjad igast erinevat kraami toodavad, et igaüks ikka endale sobiva ja meelepärase leiaks. Suures osas on autode töökindlus kinni ka kasutajates kes neid tarvitavad, pidevas madal-lennus olev auto lihtsalt ei kesta, vahet pole kas tegemist pesukoti, renoo, lada või opeliga.
Ja Opel kindlasti ei ole sõimusõna :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2009 23:21 
Kasutaja avatar

Eelarvamusi ei ole, eks igal tootjal oma niiöelda lipulaev. Kui endale veebruari kuus autot otsima hakkasin sis ei olnud kindlaid eelistusi, lihtsalt käisin ringi ja otsisin sobivat. Ei ole japsidel viga midagi, ja saksa poole pealt kannatab ka Opeliga edukalt sõita kui ise mõistlik oled rooli taga.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 143 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis