dellu kirjutas:
sininehiir kirjutas:
hizpollah kirjutas:
sininehiir kirjutas:
avatari järgi ei tohiks olla väga vist

Tegelt peaks jh selle avatari ära vahetama.
Igakord kui seda pilti vaatan käib südamest valu läbi

räägi lugu ära siis

Rohkem foorumit loeksid, siis peaks lugu ammu räägitud olema. Kui ei eksi, siis laadungiks olid vanad akud ja miskit läks vist seal lühisesse äkki.
Jah põhimõtteliselt nii ta oli jah.
Lihtsalt üks ebameeldiv elukogemus, mis oleks võinud olemata olla
Neid vanu akusi vedasin 3 aasta vältel Rootsist ja Soomest Eestisse. Põhimõtteliselt iga reis oli väksemaid kärssamisi, tossamisi, tuld ja vilet. 6kg kustuteid kulus nädalas ikka 4tk ära
ja see pidev otsene kokkupuude akuhapega...

Rootsis pandi akusi koormasse kuskil 21-22 tonni ja hapet pumbati eraldi kuni 3 tonni juurde. Soomest tuli hapet niipalju kui 25t akusi seda mahutab. Tööriideid kulus ikka omajagu. Naha ärritustest ei tasu rääkidagi.
Pidev politsei nöök ja kontroll...kogu see paberimajandus
Kõige hirmsam oli sellise pommiga laevale minek ja olek.Alati pandi võimalikult kaugemale kõigist ja kaamerate alla. Ei taha mõeldagi mis oleks tagajärjed, kui antud juhtum oleks aset leidnud Tallinki Stari peal(kuhu ma ka teel olin).
Ühesõnaga huiova värk kogu see konkreetne töö
Peale seda põlengut sai veel teise käruga mõned reisid teha ja siis keelati kõrgemalt pool see töö ära õnneks

Nüüd veetakse tendiga ja tonnistes plast konteinerites akusi. Mina keeldusin sellest asjast tagasihoidlikult