Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 18:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!
PostitusPostitatud: 23.01.2015 21:11 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Põhi mure tundubki see olevat, et kas on Parveti vana auto või mitte. Keda see peaks huvitama?

Enamik inimesi teavad, kuidas tema oma autode eest hoolitsenud on ehk parandused kleeplindiga jne. Seega see juba ütleb mõndagi. Sama kui keegi mainib, et EstRus müüb või Magasini vennad :D Ei tähenda, et on 100% roim aga no 99% kindlasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2015 22:17 

http://www.auto24.ee/used/1928128

Tartu rondiärikale on lisandunud uus auto, millesse tasuks skeptiliselt suhtuda ostes

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2015 22:55 

Mida siis sellel e39`l rohkem uurima peab, kui mõnel muul autol mida vaatama minna? Suht mõttetu postitus mu meelest, äkki laod siis juba kõik need tema müüdavad autod siia ritta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2015 23:29 
Eliit
Kasutaja avatar

Tõenäoliselt on s*tt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2015 23:33 

Kõik ülejäänud e39`d 1300.- euri eest on puhas kuld eks... krt 1300.- eurot nagu ausalt, kui kere enamvähem ilma aukudeta, suuremate mõlkideta, käima lähe soojalt külmalt, käiku vahetab, siis milles on küsimus? Juppe nendele autodele leiab piisavalt, saan aru et kampaaniad käivad inimestele peale ja keerab veidi ajusid, aga tasub proovida ikka mõistuse juurde jääda, 1300.- eurisel e39 on kindlasti vigu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2015 23:36 

Ja kui peaksid müüma miskit sellise hinnaga, siis alati tuleb keegi rääkima et näe, alles oli sama hinnaga nagu tutikas müügis. Alati.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2015 00:13 
Eliit
Kasutaja avatar

SporteditionE kirjutas:
Kõik ülejäänud e39`d 1300.- euri eest on puhas kuld eks... krt 1300.- eurot nagu ausalt, kui kere enamvähem ilma aukudeta, suuremate mõlkideta, käima lähe soojalt külmalt, käiku vahetab, siis milles on küsimus? Juppe nendele autodele leiab piisavalt, saan aru et kampaaniad käivad inimestele peale ja keerab veidi ajusid, aga tasub proovida ikka mõistuse juurde jääda, 1300.- eurisel e39 on kindlasti vigu

No sa kaitsed alati mingeid rondiärikaid siin. Ega jah, kui ise ostad mingi panni, pesed puhtaks ja lükkad kirve hinnaga müüki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2015 00:26 

SporteditionE kirjutas:
Mida siis sellel e39`l rohkem uurima peab, kui mõnel muul autol mida vaatama minna? Suht mõttetu postitus mu meelest, äkki laod siis juba kõik need tema müüdavad autod siia ritta?

Oled ise ka rondiärikas, et p**set torkima hakkas? :D

Kui inimeste ärimudel on sellele ehitatud, et leiada mingi võimalikult odavalt ront ja see vigu mainimata müüki lükata, siis mis siin üldse vaielda on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2015 00:43 

Minu tegevus pole kellegi asi, ainuke seisukoht Teil minu jutule vasteks ongi alati "aaaääu oled ise rondiärikas, et seda 1000 eurost autot meiega koos ei kritiseeri jne"
Ma lihtsalt küsin, et mida erilist selle 1300 eurose e39 juures vaatama peab, mida teistel müügisolevatel vaatama ei pea?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2015 01:10 

SporteditionE kirjutas:
Minu tegevus pole kellegi asi, ainuke seisukoht Teil minu jutule vasteks ongi alati "aaaääu oled ise rondiärikas, et seda 1000 eurost autot meiega koos ei kritiseeri jne"
Ma lihtsalt küsin, et mida erilist selle 1300 eurose e39 juures vaatama peab, mida teistel müügisolevatel vaatama ei pea?

Asi pole autos, vaid müüjas.

Samamoodi nagu lastepilastajat ei taheta enda laste juurde lasta, on ka rondiärikad. Nad on oma maine nii täis teinud, et nende müüdavate masinate suhtes tuleb ettevaatlik olla, et mingit hullema veaga masinat endale kaela ei saaks, mida põgusas kontrollis võib olla ei tuvastakski. Vahepeal ma käisin endale ühte audi 80 quattrot ostmas. Lihtsalt huumor, kuidas ärikad väidavad telefonid, et tipptopp pill vabalt läbiks ülevaatuse ja kui kohale vaatama lähed on masin, millel jooksevad igasuguste vedelike nired järgi, tosooli asemel on vesi sisse pandud ning katid on alt lõigatud. Või siis masinad, mis on just tehnoülevaatuse läbinud ja kui enne ostu vormistust lased tehnopunktis üle kontrollida tehakse suured silmad, et kuidas see masin üldse mõni päev tagasi ülevaatuse läbis. Heitgaasid paigast ära, sildades ohtlikud lõtkud jne jne jne. Või siis väidetakse, et täiesti korras masin, tegin just ülevaatuse ära ja siis avastad, et osad pidurid on pimedaks tehtud.

Samamoodi oli õele auto otsimisega, et lihtsalt polnud midagi võtta, sai mingi ~10 autot üle vaadatud ja sellised, et saada kohe pressi alla ja kuulutuses kõik tipptopp. Lõpuks sai leitud masin ühe inimese käest, kes lihtsalt vahetas uuema masina vastu välja ja täiesti korras masin oli.

Kui inimene on tuntud kui süüdimatu valetaja, siis pole vaja kummagi inimese aega ja raha raisata auto ülevaatamisele.

Nende rondimüüjate pärast mul oli vahepeal üldse kasutatud autodest juba nii siiber, et selline tunne, et mine panka ja võta uus masin liisingusse. Siis sai ka siiski seda rakendatud, et võtsin täpselt samasuguse masina asemele, mis mul ära lagunes ja sain nii need telefonis mainimata vead ära parandada. Kuulutuse kohaselt oli muidugi tehniliselt ülikorras masinaga.

Kui nad midagi reaalselt autodel korda ka teeks, siis ma ei põlastakski neid, aga kui nende kogu remont piirdub spray värviga rooste ülelaskmises, karpide parandamine makroga ning kivikaitse peale, auto vigade kirjeldusest "kaotamises" ning väites, et kõik hooldused tehtud ning rihmad just vahetatud, siis minupoolest võiks nad vabalt end seina äärde võtta. :kill See ei ole mingi äri, vaid petturlus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2015 02:32 
Kasutaja avatar

Ise ostsin ka kunagi silmad kinni neilt auto, petumusi oli palju, kuid hind oli masinal siiski pm kõige odavam, sellest niipalju aega ka möödas, et siis nad veel nii "kuulsad" ei olnud.

(Siis lahendas olukorra siiski kõne kus tatti lendas kõvast kõrva talle, aitas ka see, et käisin autoga TÜV, ja seal tehti kindlaks mõned asjad mis vast 200km läbimisel ei saa puruneda, nt kat. tühi ja pidurid pimedad, keeld väike-kuna polnud ta ümber kirjutanud.Ühesõnaga tahtsin tagasi viia, leidsime sobiva lahenduse.)

Peale seda olen üritanud osta kõik autod mõistusega, aga seegi alati välja ei tule.

PS: mina ei ole veel näinud ühtegi kasutatud autot, millel mingit viga poleks, Sest kes peaks müüma lõpuni hea asja ära?

Piisavalt ju selliseid kuulutusi: Vaikne, mugav, öko, ja väga heas korras? milleks sellist müüa kui raha ei nõua ja on nii mugav ja hea ? :? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2015 02:52 

Täpselt!

Suht ainuke erand on kui autol on pikemalt üks omanik olnud kes tõesti soovib midagi uuemat soetada!

Rondiärikate ja käestkätte käivate autode puhul peaks ettevaatlikum olema!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2015 11:10 

zigarett kirjutas:
PS: mina ei ole veel näinud ühtegi kasutatud autot, millel mingit viga poleks, Sest kes peaks müüma lõpuni hea asja ära?

Liigub ikka neid, aga väga harva. Ma ise olen ostnud auto (oli 9a vana sel hetkel), millel ei pidanud üle aasta mitte midagi tegema ja oligi algusest peale täiesti korras ja hind oli kusjuures täiesti turu keskmine kui mitte isegi grammike alla. Eelmine omanik ostis lihtsalt uue ja vana müüs ära. Ise müüsin sama auto edasi täpselt samamoodi täiesti korras, kuna samamoodi oli võimalus uuem (ja ehk parem) auto osta.

// Lisan juurde, et korras auto muidagi harv juhus ikka kasutatud autode turul - uuemat ostes sai 2 kuud autosid vaadatud ja no ei leidnud ühtegi, millel kõik korras oleks. Sai lihtsalt vigastest see vähemvigasem võetud.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2015 11:16 

Need on huvitavad tegelased kes ostavad turu odavaima auto ja siis peavad pettuma, et auto vigu täis on. Samahästi võiks minna Dacia autosalongi ja vaadata neid 8000€ uusi Daciaid ja siis soiguda, et nahksisu pole, xenon tulesid pole, navit pole, multifunktsionaalset rooli pole ja panna kusagile foorumisse veel ostuabi hoiatus ka, et ärge seda 8000€ Daciat küll ostma minge, käisin vaatamas - täitsa plank.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2015 11:34 
Kasutaja avatar

Suht mööda võrdlus ikka.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis