SporteditionE kirjutas:
Minu tegevus pole kellegi asi, ainuke seisukoht Teil minu jutule vasteks ongi alati "aaaääu oled ise rondiärikas, et seda 1000 eurost autot meiega koos ei kritiseeri jne"
Ma lihtsalt küsin, et mida erilist selle 1300 eurose e39 juures vaatama peab, mida teistel müügisolevatel vaatama ei pea?
Asi pole autos, vaid müüjas.
Samamoodi nagu lastepilastajat ei taheta enda laste juurde lasta, on ka rondiärikad. Nad on oma maine nii täis teinud, et nende müüdavate masinate suhtes tuleb ettevaatlik olla, et mingit hullema veaga masinat endale kaela ei saaks, mida põgusas kontrollis võib olla ei tuvastakski. Vahepeal ma käisin endale ühte audi 80 quattrot ostmas. Lihtsalt huumor, kuidas ärikad väidavad telefonid, et tipptopp pill vabalt läbiks ülevaatuse ja kui kohale vaatama lähed on masin, millel jooksevad igasuguste vedelike nired järgi, tosooli asemel on vesi sisse pandud ning katid on alt lõigatud. Või siis masinad, mis on just tehnoülevaatuse läbinud ja kui enne ostu vormistust lased tehnopunktis üle kontrollida tehakse suured silmad, et kuidas see masin üldse mõni päev tagasi ülevaatuse läbis. Heitgaasid paigast ära, sildades ohtlikud lõtkud jne jne jne. Või siis väidetakse, et täiesti korras masin, tegin just ülevaatuse ära ja siis avastad, et osad pidurid on pimedaks tehtud.
Samamoodi oli õele auto otsimisega, et lihtsalt polnud midagi võtta, sai mingi ~10 autot üle vaadatud ja sellised, et saada kohe pressi alla ja kuulutuses kõik tipptopp. Lõpuks sai leitud masin ühe inimese käest, kes lihtsalt vahetas uuema masina vastu välja ja täiesti korras masin oli.
Kui inimene on tuntud kui süüdimatu valetaja, siis pole vaja kummagi inimese aega ja raha raisata auto ülevaatamisele.
Nende rondimüüjate pärast mul oli vahepeal üldse kasutatud autodest juba nii siiber, et selline tunne, et mine panka ja võta uus masin liisingusse. Siis sai ka siiski seda rakendatud, et võtsin täpselt samasuguse masina asemele, mis mul ära lagunes ja sain nii need telefonis mainimata vead ära parandada. Kuulutuse kohaselt oli muidugi tehniliselt ülikorras masinaga.
Kui nad midagi reaalselt autodel korda ka teeks, siis ma ei põlastakski neid, aga kui nende kogu remont piirdub spray värviga rooste ülelaskmises, karpide parandamine makroga ning kivikaitse peale, auto vigade kirjeldusest "kaotamises" ning väites, et kõik hooldused tehtud ning rihmad just vahetatud, siis minupoolest võiks nad vabalt end seina äärde võtta.

See ei ole mingi äri, vaid petturlus.