Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 02.01.2015 15:01 

Ma olen suvalises Statoilis lasknud kontrollida, kuna müük toimus nkn seal. Kui suudad enam-vähem viisakalt tere öelda ja oma soovi väljendada, siis saab ilusti ära kontrollitud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2015 15:42 

Õigel rondiärikal peaks ikka autos olema sularaha detektor masinavärk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2015 00:44 

Xen0n kirjutas:
Õigel rondiärikal peaks ikka autos olema sularaha detektor masinavärk

Irvvv enamustel rondiahvidel pole seda uleliigset kopikat, viimane kulus relakaketta ostmiseks et katid alt loigata.
Hoissa pasakaupmehed. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2015 20:39 
Kasutaja avatar

Alluxp kirjutas:
Selles suhtes on sul dellu õigus küll jah, et andmed on ju teada ja alati tasub ka ID-kaart järgi kontrollida, et nägu ikka sama jne. :D
Samas nii kui paned oma allkirja ostu-müügi lepingule alla, oled põhimõtteliselt öelnud, et raha käes ja pretensioone ei ole. (umbes sama, kui saad kassas tagasi vähem raha, jalutad minema aga alles hiljem avastad, siis pole enam midagi teha)
Hiljem ei tõesta enam kuidagi, et just see tont sulle vähem/võltsitud raha andis.

Need andmed ei loe midagi. Tuleb üks tankist autot ostma, annab valeraha ja mis siis edasi? Autost oled ilma, ostja saab süüdistuse, kes ei suuda kunagi midagi tagasimaksta.

Kunagi ammu sai ostetud kaupa ühelt ärikalt, kelle kontoriks tundus olevat auto. Kaasas oli tal väike UV seade, raha kontrollimiseks. 20 eurosed lasi ka sealt läbi. Ütles, et saanud petta küll varem ja nüüd enam ei riski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2015 20:13 

Panin müüki audi A6-e 2003 aasta. Välimuselt väga viisakas ja korralik.
Autol oli palju vigasi, kesklukk, salongivalgus, aknad, raadio ja palju muud ei töödanud. Teada tundtud elektri kamm. Veel oli vigadeks kahtlaselt kätuv automaat kast, mis vahepeal tagurpidi ei sõitnud.
Panin müüki väga hea hinnaga 2000€ mis on ca 1500€ soodsam kui turul pakutakse.
Ja kus tuli alles vendasi välja, kes pakkus 500€ ja kes pakkus oma 800 000km sõitnud 92. a. takso mersut.
Jube möll käis auto juures kogu aeg.
Lõpuks helistasin Autorahaks.ee vendadele. Tunniga olid kohal ja pakkusid ise 2200€ mulle.
Diil kohapeal tehtud ja kõik olid õnnelikud. Mina olin ilmselt kõige õnnelikum.

PS! auto reg nr on 007TFX Palun ärge jumala eest seda autot ostke endale.

Muidu oli täna tore päev.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2015 23:44 
Kasutaja avatar

Hmm mulle facebookis kiitsid küll takka seda pilli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2015 00:28 

Seni kuni müüdud saadakse, kiidetaksegi takka, edasi on täisroim

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2015 00:44 

Mul vastupidi :D kui oman siis on maailma mõttetuim auto, aga kui müüdud siis nutan taga. :D Mitu autot 3x tagasi ostnud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2015 10:57 

offline kirjutas:
Hmm mulle facebookis kiitsid küll takka seda pilli :D

Mittegi ühtegi varjatud viga polnud, kõik vead olid ausalt ära räägitud. Kaasa arvatud Facebooki kommuunis. Auto oli ju päris vigane ja sellest sai ka räägitud. Mootor oli tõesti heas korras nagu ka välimus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2015 13:11 
Kasutaja avatar

kaheks88 kirjutas:
Mootor oli tõesti heas korras nagu ka välimus.

ehk siis teisisõnu: kui mootor veel kuidagi käivitub, siis on järelikult heas korras :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2015 00:07 

trafic_flow kirjutas:
kaheks88 kirjutas:

ehk siis teisisõnu: kui mootor veel kuidagi käivitub, siis on järelikult heas korras :hail

Inimestel on väga erinev arusaam korras autost ja täpselt nii mõni mõtleb ka. Inimesi häirivad ka erinevad asjad. On ju neid kerefriike küll, kes tulede ja stangede vahesid ja värvitoone nillivad ja selle järgi auto "korrasolekut" hindavad, vahet pole mis seisus tehnika on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2015 16:37 

Fluid kirjutas:
trafic_flow kirjutas:
kaheks88 kirjutas:

Inimestel on väga erinev arusaam korras autost ja täpselt nii mõni mõtleb ka. Inimesi häirivad ka erinevad asjad. On ju neid kerefriike küll, kes tulede ja stangede vahesid ja värvitoone nillivad ja selle järgi auto "korrasolekut" hindavad, vahet pole mis seisus tehnika on.

Kahjuks ei oska kasutaja Fluid lugeda mida ma just kirjutasin. Mina olin aus müüja ja rääkisin ostjale kõik vead ära.
Lihtsalt mõtlesin et hoiatan inimesi mis vead autol ennem müüki olid. Loll on see kes ei kuula.
Parimat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2015 21:32 
Kasutaja avatar

kaheks88 kirjutas:
Fluid kirjutas:
trafic_flow kirjutas:
kaheks88 kirjutas:

Kahjuks ei oska kasutaja Fluid lugeda mida ma just kirjutasin. Mina olin aus müüja ja rääkisin ostjale kõik vead ära.
Lihtsalt mõtlesin et hoiatan inimesi mis vead autol ennem müüki olid. Loll on see kes ei kuula.
Parimat.

Lihtsamalt öeldes tahtsid naistele näidata kui vinge auto sul on. Lõpuks aga said aru, et raha selle auto hooldamiseks sul ei ole. Selliste vigade nimekirjaga tekib küsimus, mis moodi sa autohuviline/streetracer oled!?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2015 00:55 

MDB kirjutas:
kaheks88 kirjutas:
Fluid kirjutas:
trafic_flow kirjutas:
kaheks88 kirjutas:

Parimat.

Lihtsamalt öeldes tahtsid naistele näidata kui vinge auto sul on. Lõpuks aga said aru, et raha selle auto hooldamiseks sul ei ole. Selliste vigade nimekirjaga tekib küsimus, mis moodi sa autohuviline/streetracer oled!?

Päris palju postitusi on sul. Ma saan aru kust need tulevad.
Vabandan OT pärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2015 01:01 
Kasutaja avatar

Valetad ainult iseendale kui arvad, et aru saad :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis