Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks: Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi. Näiteks: Audi S4 96a Audimees Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.
Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.
Velgede roheliseks värvimise idee oli tegelikult "deal with it" mõttega tehtud Talveks on vägagi korralik asi, praegu vaja käsipidur toimima saada, rohkem sooja puhuma, korralikud talvekad velgedele ja alla(hetkel sellised üle harjukeskmise all) ja mingine moment kui vabaraha tekib ka rattad pöörama. Sellised vajalikud tööd talvisteks oludeks
hetkel on olukord nii, et plokikaan läks 2 päeva tagasi lõplikult, jahutusvedelik jookseb silindrisse ja kaputt, plaan teha engineswap, õline dochlakas ikka vahele aga hetkel ei ole mootorit mida istutada vahele :/
videode osas niipalju et hetkel on materjaali kindlalt järgneva kahe osa jaoks, kui väga vaja siis ka kolme. saani proovin uuesti liikuma saada niipea kui võimalik.
Samas kui keegi oskab soovitada mõnda head kohta kuhu gopro kinnitada siis andge teada, ise avastasin just salongis katuseluugi külge pannes jäävad päris huvitavad kaadrid, pildile jääb ilusasti igast huvitavad näidikud armatuuril, rool, sõitja, kõik mis aknast näha on ja ka ei ole tuule müra suurematel kiirustel.
Nii relatamine relatamiseks ja kaitsevahendid kaitsevahenditeks. Ma usun, et me kõik oleme nii mõnigi kord teinud mõnda tööd kus tuleks kasutatada kaitsevahendeid aga me ei ole neid kasutanud ma ei tea mis põhjusel(üldiselt et kiiremini töö ära teha) nii et selle kohapealt oleme me kõik mustad lambad ma usun. Okei moraal ilusasti loetud ja mida iganes, tagasi teema juurde.
Keegi pakkus istme külge kinnitamist ma ei usu, et see pilt eriti hea jääb kuna kunde pool akna küljes oli pilt ikka suht välisev kohati. Aga praegu on paar pilti väheke parema valgusega ja siis tavapärase öise valgusega milline salongist filmides välja näeb, gopro siis katuseluugi küljes ja pildid on videost võetud.
See "xr4" oli haapsalus kunagi, mäletan veel seda aega, kui rapla rajal irdus sellel juhipoolne esimene ratas ja see oleks yle raja mulle sisse lennand mootoriks on 2.0 88kw dohlakas endiselt?
..hp.. kirjutas:
See "xr4" oli haapsalus kunagi, mäletan veel seda aega, kui rapla rajal irdus sellel juhipoolne esimene ratas ja see oleks yle raja mulle sisse lennand mootoriks on 2.0 88kw dohlakas endiselt?
Kapoti all pesitseb siiamaani 2.0 DOHC 88 kw mootor jah...
Vaatasin ka esimese hooga, et kunagi sai sellega Haapsalus kuuma antud aga ikka teine auto. Kasutaja hp ja mina mötleme ikka seda mis viimasel pildil on.
minu teada on see sierra pärit kuskilt ida poolelt aga ma võin ka eksida.
vahepeal midagi erilist toimunud pole kuna mootor lendas laiali ning raha läks ootamatult nii igapäeva auto kui ka hobiauto alla(saan-i siis ) nüüdseks on mootor olemas ja vahetamise küsimus mis hetkel ongi pooleli kuna keerasin käigukasti eemaldades 13 lehtvõtme liiga ümaraks( eks ta elu ka näinud ) ja nare läks pooleks... jah ma keerasin õigele poole(vastu päeva) aga vähemasti on pooled kasti poldid lahti seega its something!
Jäin haigeks mõtlesin, et käin rahulikult poes ära teed ostmas ja pole mõttet kaamerat kaasa võtta(just oleks pidanud!), poodi jõudes oli säärane vaatepilt.
Väikene stiili muutus velgede arvelt, algul olid mingit lollakat halli värvi ja mõttes oli loomulikult mingit ägedat värvi värvida aga millegi pärast tuli klassikaline valge( tegelikult äärmiselt haruldane värvus mida igapäev ikka ei näe küll! )
Tegin vaesemehe "wisefap-i"
Ajasin vanamehe volvo kuuri alt ära.
Ja lõhkusin tööriistu.
Aaaaa jaaaa E05 sai ka valmis või noh oli mõnda aega juba valmis aga mõni häiriv pisiasi oli sees mille parandasin lõpuks ära.
Viimati muutis nirbun, 18.02.2015 16:58, muudetud 1 kord kokku.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist
Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis