Administraator kirjutas:
ammu oleks aeg uuemapoolne s6 vast hankida
Oleks ma auto ostmise hetkel teadnud, et ma sellesse sellises mahus raha hakkan investeerima oleksin ma Erik Oleski S6'e ära ostnud mida ta mulle üsna mõistliku hinnaga pakkus. Kaugelt odavama eest kui ma ostsin enda oma ja kogu see lisa mis ma matnud olen. Aga siis oli plaan, et ostan selle disla. Panen ehk max auto ostuhinna sisse, et hea saaks (mingi 3500

) Ja sõidan eluaeg temaga igapäeva sõite ning ehitan valmis E32'e, rekordi ja E34ja

E32 kere osutus lootusetult vääraks, rekordid müüsin sõpradele ja E34 vedeleb ikka samas olukorras maal naadis. Rahad on läinud täpselt umbes mingi 3 korda rohkem sisse, välimus on räbal ikka veel ei liigu jms. Story of my life
Igatahes mingi hetk ma otsustasin, et 200kw rattast oleks vaja lõpuks saada. Olles ikkagi paljude toptuuneritega ninapidi koguaeg koos olnud olin suures veendumuses, et enne sellist jõudu tuleb ümberringi kõik muu ära teha, et seda jõudu üldse kannataks. No nii ma siis hakkasin otsast pihta. Olles kergekäeliselt lükanud sisse esialgse 3500 euri avastasin,et selle eest sai alles mingi enamvähem helisüsteemi. Kõik muud lükked on maksma läinud umbes tonn per liigutus. (kogu rihmaajami süsteemid), sidur jne jne jne. Olles nüüd korduvalt paljusid asju vahetanud ja kahe aastaga on osad asjad jälle väsima hakanud võib nüüd lõpuks öelda, et kõik kestab, sillad saavad kohe jälle uuenduskuuri ning siis ei jää muud üle kui esialgu ilmselt üle perse laduda ümber mootori mingeid jõulisa tekitavaid asju. Auto oli algul ikkagi väga libe aga tänaseks on jälle moment, et kere tahab enne ära ussitada kui muud asjad tehtud saan ja see mulle ei meeldi. Kuna seda autot ei müü ma enam mitte kunagi, siis tahaks lähima aasta jooksul osta mingi viisaka laeva millega asju ajada igapäevaselt ning siis saaks sellega pikemalt tegeleda, sest kui varem oli iga liigutus tonn per lüke ja auto sai koguaeg liikuda, siis nüüd on jäänud sisuliselt 2 suurt lüket mis eeldavad, et autoga liikuda ei saa ja korraga on vaja välja käim mitu korda suurem summa.
Lähiajal loobun ilmselt kliimaradikast (mul on plaan muidugi olemas kuidas ikkagi midagi hiljem tekitada) ja ette läheb suur cooler koos volvo sisselaske kollektoriga. Peale seda ehk veel nipet näpet ja siis oleks vaja ikkagi lõpuks veerandmiili aeg ära mõõta, sest ilmselt on originaalturbo piir täna käes. Siis kiirelt 3" sumaja alla mahutada, mingi proovikollektor (ma ei raatsi kohe lasta Kukel teha õiget asja kuna failides ei ole mul seda pärast kellelegi müüa), Ilmselt HX35 peale ja kui siis proovides asi soovitud lootust annab, siis on mul juba olemas mees kes on korra võtnud sellise C4ja seibideks ja tuleb ta üle värvida, sest igalt poolt annab järgi. Selle käigus kisun maha ka mootori ja vaatan mida teevad kolvid, sest ainus asi mida ma veel teinud EI OLE on mootori sisemuse uurimine. Kui altpoolt sai lähenetud ja uued raamsaale poldid pandud, siis sealt oli kõik ideaalne aga tahaks ikkagi näha mis saab.
Samuti oleks vaja kindlasti pihustid vahetada nende prantslaste toodangu vastu (DSS Ultime) ja kui kellelgi on sellist plokikaant mis on emeksi kandidaat, siis ma olen nõus metalli hinna eest selle ära ostma. Oleks vaja see uuringute jaoks pooleks saagida.
Kui kunagi mitme aasta pärast on ülevärv tehtud, auto liigub ja kapotialune viisakas, siis oleks vaja ka sisemusega tegeleda ja siis ongi paras küüni seisma lükata
Kiire auto ei saa temast kunagi, helirõhu rekordi auto ei saa temast kunagi, mugav igapäeva auto ka mitte. Peab lihtsalt saama täiesti korralik audi 100 mis oleks iga kell võtta ja ma tean, et ta viib mind kuupeale ja tagasi
Selline tore muinasjutt sellest audi sajast.