Hah, selles mõttes on need eGo pulgad tõesti head, et nad lähevad mingi aja pärast katki ja sageli ei viitsita enam uut osta aga suitsuisu ka enam nii hull ei ole.
Ise jätsin ka väga lihtsal põhjusel analoogi maha - reisides sai raha otsa

Sõber siis andis oma vana peaaegu pooleks murdunud e-pulga mulle. See aitas olukorda veidi leevendada küll, aga kuu aja pärast suri juba ära. Nüüd 2,5 kuud ei ole ise ühtegi pakki ega uut pulka ostnud (seltskonnas selle aja peale umbes 5 suitsu ikka teinud). Olen suhteliselt kindel, et kui epulka see esimene kuu ei oleks olnud, siis oleks siiski söögi- või bensuraha arvelt selle suitsupaki raha kokku kraapinud ja kurvalt edasi tossanud(räägin siinkohal siis austraalia hindadest; vähemalt 15 euri pakk). Seega minu hääl läheb ka selle poolt, et e-sigaretti saab edukalt kasutada maha jätmise lihtsustamiseks kui selleks ka endal tugev soov on.
Samas, nagu siin ka lugeda saab, on suur hulk inimesi, kes on sellest nutitobindusest endale hobi tekitanud (põnev ise kodus eri takistusega coil'e keerata, volte kruttida ja keemiat kokku segada). Kindlasti ei ole ka see halb variant, kuna pikemas perspektiivis säästetakse ikkagi hea hulk raha ja tervist.