Andres003 kirjutas:
Tõmbasin eile tööjuures selja ära. Käis tõstes mingi rõve nõks ja valu läbi ning andis tunda. Jätkasin oma toimetamisi kuid päevaga kiskus asi juba nii valusaks, et ei saa kõndidagi. Öösel keerata ei saa, jube kui valus. Pool perset ka valutab ja tuikab. Kunagi sama asi olnud ja siis aitas nädal tiksumist kodus millele eelnes EMOS saadud süst. Mingi närviga vist tegu, kuna alaseljast vasakpool põlveni tuikab ning selg valutab. Astuda jalale annab seljas kohe tunda.

Haigelt rõvedalt valulik üritus see. Tundub, et tööga nüüd nädal vsjoo vist.
Hästi läks veel.
Ise tõstsin suvel maja ees ca 10 kilost kõnnitee plaati ja käis samuti naks läbi. Ja oligi kõik, kukkusin sinna samase käpuli ja nuta või naera enam liigutada ei saa. Naine oli kõrval naerukrampides. Muud ei saanudki teha, kui lihtsalt olin neljakäpukil maas liiva hunnikus, ei saanud püsti ei pikali. Helistas naine siis kiirabisse, lubasid tulla. Aga siinkohal tervitangi eesti kiirabi kes tuli Sakust Luigele ca 9 km 2,5 tundi. Kõik see aeg olin käpuli maja ees
Kohale jõudes vajutasid süsti kannikasse ja väänasid mu püsti. Pärast andis mitu nädalat tunda veel. Siia maani mõtlen ennem pikalt, kui miskit tõstma hakkan.