Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 13:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1931 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 129  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2015
PostitusPostitatud: 07.03.2015 23:50 

Ragnar74 kirjutas:
MDB kirjutas:
Ma küsin, sest ei ole kindel. Võibolla on tehtud selline, et võimsuse kadumisest ei saa arugi. Kõige lihtsam on ju seda küsida inimese käest kes omab sellist autot. Mul ju võib teadmine või mitte teadmine olla, kuid selleks küsimused ongi, kinnitamiseks oma teadmisi!

No on ju elementaarne, et vahet pole - kas on kondimootor jalgrattal, ottomootor e36-l või elektrimootor tesla S-l. Mida rohkem lõpu poole, seda vähemaks jääb jõudu ainuüksi õhutakistuse arvelt.

Jõudu küll nüüd õhutakistusest sõltuvalt vähemaks ei jää. Pigem on vaja rohkem jõudu et suuremal kiirusel sama hästi kiirendada ja kuna seda jõudu enam kuskilt võtta pole siis on kiirendus aeglasem. Kuigi see juhtub normaalsel autol alles päris suurel kiirusel....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2015 23:52 
Kasutaja avatar

Jaa, see on igati loogiline. Kuid võrreldes e-Up -i tavalise Up -iga. Kui suur on nende kahe auto erinevus, kiirendades, kohtades kus on vaja rohkem võimsust- madalamat käiku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 00:55 

MDB kirjutas:
No ma saan irooniast aru küll, kuid minu küsimus ikka tõsine. Loomulikult on see ühtlane, kuid ka lõpus võimsuse kadu tunda, kas mäkke tõusul kiirendus muutub kehvemaks?
Ma nende hübriididega olen palju sõitnud, kuid need ei anna maantee sõidu kogemust.

Minuarust on pigem ikka 135ni jõud ja siis enam juurde ei tule a ei lange ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 09:51 

Muri kirjutas:
MDB kirjutas:
No ma saan irooniast aru küll, kuid minu küsimus ikka tõsine. Loomulikult on see ühtlane, kuid ka lõpus võimsuse kadu tunda, kas mäkke tõusul kiirendus muutub kehvemaks?
Ma nende hübriididega olen palju sõitnud, kuid need ei anna maantee sõidu kogemust.

Minuarust on pigem ikka 135ni jõud ja siis enam juurde ei tule a ei lange ka.

Käi dünos :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 10:44 
Kasutaja avatar

Tõmbasin eile tööjuures selja ära. Käis tõstes mingi rõve nõks ja valu läbi ning andis tunda. Jätkasin oma toimetamisi kuid päevaga kiskus asi juba nii valusaks, et ei saa kõndidagi. Öösel keerata ei saa, jube kui valus. Pool perset ka valutab ja tuikab. Kunagi sama asi olnud ja siis aitas nädal tiksumist kodus millele eelnes EMOS saadud süst. Mingi närviga vist tegu, kuna alaseljast vasakpool põlveni tuikab ning selg valutab. Astuda jalale annab seljas kohe tunda. :waah Haigelt rõvedalt valulik üritus see. Tundub, et tööga nüüd nädal vsjoo vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 12:27 
Kasutaja avatar

Puhka selga ja las arst kirjutab arcoxia tablette. Selle tabletiga saad korda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 17:02 
Kasutaja avatar

2 hävitajat lendasid mingi hetk tagasi väga madalalt mööda. Suht tõsist müra tekitavad ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 17:21 
Kasutaja avatar

Ca. 2h tagasi lendasid üsnagi madalalt Mustamäe kohal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 17:38 
Kasutaja avatar

Andres003 kirjutas:
Tõmbasin eile tööjuures selja ära. Käis tõstes mingi rõve nõks ja valu läbi ning andis tunda. Jätkasin oma toimetamisi kuid päevaga kiskus asi juba nii valusaks, et ei saa kõndidagi. Öösel keerata ei saa, jube kui valus. Pool perset ka valutab ja tuikab. Kunagi sama asi olnud ja siis aitas nädal tiksumist kodus millele eelnes EMOS saadud süst. Mingi närviga vist tegu, kuna alaseljast vasakpool põlveni tuikab ning selg valutab. Astuda jalale annab seljas kohe tunda. :waah Haigelt rõvedalt valulik üritus see. Tundub, et tööga nüüd nädal vsjoo vist.

Endalgi sama jama olnud. Soetasin Gadox-ist seljatoekorsetti ja tänu sellele sain kõndida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 19:21 

Andres003 kirjutas:

Hästi läks veel.
Ise tõstsin suvel maja ees ca 10 kilost kõnnitee plaati ja käis samuti naks läbi. Ja oligi kõik, kukkusin sinna samase käpuli ja nuta või naera enam liigutada ei saa. Naine oli kõrval naerukrampides. Muud ei saanudki teha, kui lihtsalt olin neljakäpukil maas liiva hunnikus, ei saanud püsti ei pikali. Helistas naine siis kiirabisse, lubasid tulla. Aga siinkohal tervitangi eesti kiirabi kes tuli Sakust Luigele ca 9 km 2,5 tundi. Kõik see aeg olin käpuli maja ees :D
Kohale jõudes vajutasid süsti kannikasse ja väänasid mu püsti. Pärast andis mitu nädalat tunda veel. Siia maani mõtlen ennem pikalt, kui miskit tõstma hakkan.

Viimati muutis rocker, 08.03.2015 19:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 19:41 

Hea huumoriga naine oleks sulle igast värki külge toppind ja pilti teind :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 19:56 
Kasutaja avatar

rocker kirjutas:
..
Hästi läks veel.
Ise tõstsin suvel maja ees ca 10 kilost kõnnitee plaati ja käis samuti naks läbi. Ja oligi kõik, kukkusin sinna samase käpuli ja nuta või naera enam liigutada ei saa. ..

See plaat pidi ikka kordi raskem olema või maapinnal kinni kõvasti, 10-kilone plaat on nagu väiksemat sorti hantel ju, sellega selga paigast tõsta ei ole reaalne.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 20:02 

MantaOwner kirjutas:
rocker kirjutas:
..
Hästi läks veel.
Ise tõstsin suvel maja ees ca 10 kilost kõnnitee plaati ja käis samuti naks läbi. Ja oligi kõik, kukkusin sinna samase käpuli ja nuta või naera enam liigutada ei saa. ..

See plaat pidi ikka kordi raskem olema või maapinnal kinni kõvasti, 10-kilone plaat on nagu väiksemat sorti hantel ju, sellega selga paigast tõsta ei ole reaalne.

Tõnu

Lihtsalt vales asendis tõstsin. Kõverdatud seljaga. Ükskord ennem juhtus sama asi lihtsalt voodist tõustes. Käis naks ja oligi korras, aga mitte nii hullusti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 20:50 

ma tõstsin ziguli garaashis ringi, noh, et ei peaks välja tagurdama ja käis ka seljast raks läbi. Nüüd igakord, kui masinaid ümber keeran, vaatan, et mootoripoolt ei rabaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2015 21:02 
Kasutaja avatar

Andres003 kirjutas:

Selliste asjadega ei ole nalja. Ühe korra on juhtunud, siis peab edaspidi ettevaatlik olema. See viga jääb terveks eluks külge ja külmade ilmadega on väga lihtne valudega lõpetada. Mul isa käis lõpuks opil sellega.
Ma usun, et sellise probleemiga aitaks kui regulaarselt seljale ja kõhule trenni teha, kuid kuna probleem olemas, siis rekordeid ei tasu püstitama hakata.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1931 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 129  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis