AudiA6C5 kirjutas:
AudiA6C5 kirjutas:
Plaan täna minna Tartu Bauhofi kõrval asuvasse uude Kärcheri pesulasse. Käin ära ja annan teada, kuidas oli.
Käisin ära, muljed on sellised: kui tahad lihtsalt suurema mustuse maha loputada, saab 5€'ga hakkama, aga kui tahad ikka korralikult harjaga ja vahuga autot pesta, võid julgelt 7-10e'ga arvestada. 1€=140sekundit. Ei meeldi üldse see teema, et koguaeg aeg tiksub. Muidu pole väga viga. Aga kui hakata võrdlema automaatpesulatega, siis pole vahet, ses mõttes, et kui tahad korralikult puhtaks pesta, läheb sama palju maksma kui automaatpesulas.
Ka mina käisin seal kärcheri pesulas. Surve oli normaalne, aga muuga väga rahule ei saanud jääda. Pesu programm tähendab et paned surveka ära võtad kõrvalt mingi harja jubina, mis puristab vaikselt vahust möllu välja. See on kinnitatud liiga lühikese laes asuva kaika külge mis ei ole keskel vaid ääres, siis peksad autot selle voolikuga, mis on kruusase harja küljes(eelmine vana raudselt pesi põhja alt

). Kuumvaha ei tule nagu Smartwashis vaid kuseb vaikselt.
Minu ees pesid mingid tüübid oma üliporist corollat, siis käisid mul külmavärinad üle keha, kui nad nühisid seda selle kruusase harjaga lihtsalt pruuni plögaga üle auto, ise karpidest ja velgedest kaugemale ei julgenud minna selle harjaga.
Kokkuvõtteks ei hakka ma vist sinna enam minema. Isepesulasse üle 4€ lihtsalt loputamise eest pole mõtet maksta, 5€ eest läheks FI pesulasse või kuhugile mujale tartus, kus lihtsam käsipesu maksab 6-7€ ja ise ei pea midagi tegema.