Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 16:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 170  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus pesulas pesete oma autot.
PostitusPostitatud: 14.03.2015 11:54 

Kas täna Tallinnas mõni käsipesula ka avatud on ja kuhu saaks löögile?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2015 15:15 
Kasutaja avatar

Fest kirjutas:
AudiA6C5 kirjutas:
AudiA6C5 kirjutas:
Plaan täna minna Tartu Bauhofi kõrval asuvasse uude Kärcheri pesulasse. Käin ära ja annan teada, kuidas oli.

Käisin ära, muljed on sellised: kui tahad lihtsalt suurema mustuse maha loputada, saab 5€'ga hakkama, aga kui tahad ikka korralikult harjaga ja vahuga autot pesta, võid julgelt 7-10e'ga arvestada. 1€=140sekundit. Ei meeldi üldse see teema, et koguaeg aeg tiksub. Muidu pole väga viga. Aga kui hakata võrdlema automaatpesulatega, siis pole vahet, ses mõttes, et kui tahad korralikult puhtaks pesta, läheb sama palju maksma kui automaatpesulas.

Ka mina käisin seal kärcheri pesulas. Surve oli normaalne, aga muuga väga rahule ei saanud jääda. Pesu programm tähendab et paned surveka ära võtad kõrvalt mingi harja jubina, mis puristab vaikselt vahust möllu välja. See on kinnitatud liiga lühikese laes asuva kaika külge mis ei ole keskel vaid ääres, siis peksad autot selle voolikuga, mis on kruusase harja küljes(eelmine vana raudselt pesi põhja alt :)). Kuumvaha ei tule nagu Smartwashis vaid kuseb vaikselt.
Minu ees pesid mingid tüübid oma üliporist corollat, siis käisid mul külmavärinad üle keha, kui nad nühisid seda selle kruusase harjaga lihtsalt pruuni plögaga üle auto, ise karpidest ja velgedest kaugemale ei julgenud minna selle harjaga.

Kokkuvõtteks ei hakka ma vist sinna enam minema. Isepesulasse üle 4€ lihtsalt loputamise eest pole mõtet maksta, 5€ eest läheks FI pesulasse või kuhugile mujale tartus, kus lihtsam käsipesu maksab 6-7€ ja ise ei pea midagi tegema.

sõitsin ka täna tartust just mööda ja mõtlesin et noh, vaba tunnike, lasen muuhulgas auto ka üle seal lõunaka kõrval. aga seal pole seda paber raha -> mündid aparaati?! või ma ei leidnud. eeldavad, et inimesed sõidavad auto münte täis mööda linna ringi vist..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2015 18:30 
Kasutaja avatar

AudiA6C5 kirjutas:
Ei meeldi üldse see teema, et koguaeg aeg tiksub.

Ei kujuta ettegi, kui pikad need järjekorrad seal veel siis oleks, kui aja vahepeal kinni saaks panna ja seal pesulakuudis kõrvaliste asjadega tegeleda.
4-5X pikemad vist kindlasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2015 21:57 
Kasutaja avatar

Kõvemad mehed panevad aja ka seisma kui vaja. (kasutavad väiksema väärtusega münte ja ei topi kõike sisse kohe)

Eelpesu puhul on seda kasulik teha, et lasta pesuainel toimida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2015 22:15 
Kasutaja avatar

need samad kõvad mehed käivad 5euri kaupa tankimas ka ilmselt, et tänu kaalu säästmisele kütusekulu madalamana hoida.
Ja oma musta pesu pesevad ilmselt üldse männiku karjääris rohelise seebiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2015 23:17 
Kasutaja avatar

:D
Kõvemad mehed sõidavad bussiga ja kasutavad Waze-i sellel teekonnal, et punkte koguda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2015 09:43 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Kõvemad mehed panevad aja ka seisma kui vaja. (kasutavad väiksema väärtusega münte ja ei topi kõike sisse kohe)

Eelpesu puhul on seda kasulik teha, et lasta pesuainel toimida.

Üks selline kõva mees Tallinnas just pesi oma Hyundai "tsiipi" niimoodi nädalavahetusel. Ehk siis lõdistas üle ja andis kaasas olnud svammile valu. Õnneks mõne hetke pärast vabanes kõrvalboks, ilmselt muidu oleks oma arvamuse talle välja ka öelnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2015 11:34 

Ramm kirjutas:
Kas täna Tallinnas mõni käsipesula ka avatud on ja kuhu saaks löögile?

Esimesed päikeseliste ilmade perioodid kõik sellised...
Mitu päeva juba olen üritanud kuskil mõistliku järtsuga kohas löögile saada aga no ei ole võimalust...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2015 11:46 

Seal säästuka all mündikas on järjekord vale koha peale tehtud. Sõitsin rahumeeli keskele kus sissesõit on ja ootasin ainsana oma korda. Siisnkui vabanes tuli välja et mingi taksist oli ootanud sesl taga seina ääres - parklakohal. Tekkisnsiis vaidlusnja ma väitsin et sõitku ta seenele, ma tulin sealt kus silt oli. Anyways on nõme kui järts keset parklat tekib. Seal taga seina ääres oleks palju okeim....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2015 17:31 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Seal säästuka all mündikas on järjekord vale koha peale tehtud. Sõitsin rahumeeli keskele kus sissesõit on ja ootasin ainsana oma korda. Siisnkui vabanes tuli välja et mingi taksist oli ootanud sesl taga seina ääres - parklakohal. Tekkisnsiis vaidlusnja ma väitsin et sõitku ta seenele, ma tulin sealt kus silt oli. Anyways on nõme kui järts keset parklat tekib. Seal taga seina ääres oleks palju okeim....

Ja mis siis teed kui uksepoolne boks vabaneb ja tagumises boksis autod ees? Hakkad mööda parkalat ringi laveerima, et sinna saada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2015 20:03 
Kasutaja avatar

Mind häirivad seal need tegelased kes ei saa aru et keskelt on sissepääs. Üks ootaski taga servas ja kui ma sisse napsasin keskelt ja ta mulle vilgutama hakkas ning käega viipas et ta siin oodanud 10 min siis pehmelt ütlesin mina ei tea mida sa seal nurgas tegid aga järjekord sealt poolt siis pomises seal varukasse midagi ja läks saba lõppu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2015 21:23 

rait183 kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Ja mis siis teed kui uksepoolne boks vabaneb ja tagumises boksis autod ees? Hakkad mööda parkalat ringi laveerima, et sinna saada?

Õudsalt pikk maa küll ju.

Üldiselt topin ma ka nina sealt sildi järgi sisse ja siis vehitakse seal midagi aga noh inimlikult mõedlda siis seal see korraldus veits tobe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2015 21:54 

Fest kirjutas:
Ka mina käisin seal kärcheri pesulas. Surve oli normaalne, aga muuga väga rahule ei saanud jääda. Pesu programm tähendab et paned surveka ära võtad kõrvalt mingi harja jubina, mis puristab vaikselt vahust möllu välja. See on kinnitatud liiga lühikese laes asuva kaika külge mis ei ole keskel vaid ääres, siis peksad autot selle voolikuga, mis on kruusase harja küljes(eelmine vana raudselt pesi põhja alt :)).

Harja juures on kiri ka, et enne kasutamist pese hari surveveega puhtaks vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2015 11:00 
Kasutaja avatar

Hapnik kirjutas:
Fest kirjutas:
Ka mina käisin seal kärcheri pesulas. Surve oli normaalne, aga muuga väga rahule ei saanud jääda. Pesu programm tähendab et paned surveka ära võtad kõrvalt mingi harja jubina, mis puristab vaikselt vahust möllu välja. See on kinnitatud liiga lühikese laes asuva kaika külge mis ei ole keskel vaid ääres, siis peksad autot selle voolikuga, mis on kruusase harja küljes(eelmine vana raudselt pesi põhja alt :)).

Harja juures on kiri ka, et enne kasutamist pese hari surveveega puhtaks vms.

Jepp aga kui sa oled juba korra tõmmanud üle porise auto tagaosa, siis see vahu puristamine küll ei aita liiva ja kruusa vastu. Ega siis enda ämbriga ei hakka seal käima, et vahepeal sisse kasta ja loputada seda harja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2015 12:05 

Kas keegi selvepesulate puhastusainete koostisi on uurinud?
Ega nad ei ole fairyga sarnased, et vaha maha võtavad?

Vahatasin auto ära, aga ei tahaks,et 1 pesuga maha tuleks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 170  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis