Oli just nädal tagasi kogemus "konkreetse mehega"
Oli müügis üks masin, sõitnud lausa eestlase jaoks uskumatud natuke alla 500000km 11a jooksul . Uuena ostetud ja olnud mul pikaotsa masin, kõik töötas- ei ole huvitav kuskil kodust 1200km kaugusel metsavahel teele jääda. Nii kaua, kui oli kuulutuses kirjas ls, oli huvi ainult vahetajatel, aga uus oli juba olemas, seega vahetus ei huvitanud ja pakuti suht igavaid vahetusi kah. Paar helistajat olid, aga peale pikemat jutuajamist, kui lõpuks küsiti ls kah, siis oli u 7sek telefonis vaikus, öeldi aitäh! ja lõpetati kõne.
Siis aga lõpuks oli üks kodanik, kes julges lausa vaatama tulla ja kui ta oli 2 ringi ümber auto käinud, siis ma enam muud ei kuulnudki : vaat, ma olen konkreetne mees, ma tahan konkreetseid vastuseid. Millal viimati õli vahetasid? KÕIK arved ja serviseraamat on kindalaekas, Kas masin ikka sõidab sellise ls juures, ma tahan konkreetselt teada. No sõidab? Einoh, ma olen konkreetne mees ja tahan konkreetseid vastuseid saada!!! Ja nii oma 20min, no krt küsi siis midagi konkreetset! Võta VIN, mine esindusse ja saad kogu ajaloo, tõstame üles, saad ise veenduda lekete ja lõtkude puudumises jne. Siis natuke noris piduriketaste kallal, et on tunda õrna ranti ja ju ikka klotsid peab ta kunagi tulevikus konkreetselt ikka ära vahetama, jah, õli pead ka sina tulevikus vahetama hakkama, kui sõidad jne...
No leppisime siis lõpuks konkreetselt

kokku, et ta teeb siis taotluse liisingusse ära. Peale seda kohtumist polnud seda "konkreetsetmeest" ei telefonis, ega mailis enam olemas. Oleks siis konkreetselt ära öelnud, et pa*k või kallis tema jaoks jne.
Õnneks paar päeva hiljem osteti norimata ära, kuna inimene ostis masinat, mitte läbisõitu- ehk siis õnneks on veel inimesi, kes mõtlevad peaga, mitte ei osta hurraaaga keritud aga ilmsete kulumisjälgedega masinat.