tarvi kirjutas:
Huvitav lugemine..

kunagi kõik golfid lastakse vastu maad ja siis lasti rooste..
nüüd siis lastakse vastu maad ja värvitakse siniseks plus katuse mustaks.. 2 aastat liikluses olnud SMULF oli esimene sinine, MotoExotika käigus kleepisime katuse mustaks.. nüüd sinu auto on teine ja VW klubis tehakse juba kolmandat koopiat?

Õnneks keegi teine "pilte" autole ei lase joonistada.. vähemalt SMULF on sellessuhtes erinev neist teistest sinistest

Mis tümm sinna pagasniku plaanis panna? Kast lihtsalt sirge "kattega" või plaan klaasriidega midagi teha?
Kas koopad on "laiendite" alt ära rullitud/lõigatud või mitte?
Tegelikult mina ei saanud inspiratsiooni üldse Smulfist, värv hakkas Olari Volvo pealt istuma, kuna tal läikiv siis plaanisin täis matt sinise võtta ja . Algselt ma polnud smulfist isegi kuulnud seda alles hiljem kui endal oli värvitud .Olen ka tolle kolmanda varjandiga täiesti kursis ,ükspäev lambist avastasin.
Kast jah sirgelt riie peale ja elemendid sisse, ja elementide ,ette mingi suur võim(pikk)
Enda autole hetkel pole plaan midagi tõesti peale sodida.
Tiivakaared on tõesti 2,2mm tervetiirupeale ära lõigatud + plastikud kattes seest tühjaks lõigatud , ja plastik tiivakaar muidugi oma originaal kohas.