Liblikas kirjutas:
Trügimine oli jah jama. Sai vahepeal pea tund aega ühe koha peal passitud ja kokku 3 sõitu tehtud. Tundus, et see aasta lõviks joonud inimesi ka vist ei olnud. Vähemalt mina ei näinud. Ja see valge audi mis oli kergelt võimsamaks tehtud ja laiali läks(juttude järgi). Võin öelda, et karma on tore asi. Nad vist ei ole seal kunagi enne käinud ja klubi aladest polnud neil aimugi. Keeldusid siis Volksu klubi parklast lahkumast ja hakkasid ka turvadele vastu.
See valge Audi on EMV-d sõitnud umbes täpselt niikaua kui mina mäletan. Arusaamatus oli selles, et kiired autod olid juba eile kohal ja eile ei teadnud klubialadest keegi midagi. Ametlikel võistlustel on üldiselt selline suht vaikiv kokkulepe, et suured on eespool, et lükata oleks vähem. Selliste autode tehnika on suht piirini viidud ja iga sõit on arvel sisuliselt ja seega neid nalja pärast väga käima ei panda. Ma ei teagi mis paanikat te seal edasi tegite. EMV autosid oli seal 2tk ja kuna minul oli tellitud kaks VW klubi kohta, aga ma seal molutada ei plaaninud, siis pakkusin Dejavule välja, et need on minu kohad, mida Mati Põld (valge audi) ja teine EMV auto kasutavad, ülejäänud osa paremal oli ju vaba. Enne olin Matiga sama asja läbi arutanud ja oma tööriistad ja muu kaasavara ladusin sinna taha ära.
Aga noh karma pärast ära väga muretse, viga sai ilmselt ainult käigu hoovastikuga seotud osa või miski muhv kastis. Ilmselt selle auto alla on kaste ja mootoreid rohkem lõhutud ja kokku tagasi laotud kui sul autosid olnud on.