Vahepeal olen saanud ka masinaga tegeleda, peale suvekate alla panekut + mingi löökaugust läbi pannes, hakkas taga susisema miskit ( alguses arvasin rehvi, peale 2min edasi sõitmist rehviboxi lõi tagasilla tule põlema ja siis oli teada mis tegelikult läks ) .
Kõrvalistuja poolne õhkpadi
Järgmine päev sai siis uuritud ( nii kasutatud kui uut )
Lammeris tahtis mõni oma vana mõranenud junni eest samapalju kui Top parts uue eest ( 135eur tk )
Mujal oli ümmarguselt 300 eurot.
Sai mõlemad ostetud, ning ka vahetatud ( väga lihtne töö, arvasin et tuleb rohkem pead vaevata, kõige raskem vist oli ratta alt võtmine ja tagasi panek )
Vahepeal siis ka olen varunud juppe, esimesed tugilaagrid ostetud, otsin võimalikut head hinnapakkumist esiamortidele ja vedrudele ( M tech ) Kuna rõvedalt kahtlane näeb esiots välja praegu, muidugi peale õhkpadja vahetust ei tahtnud auto ennast õige kõrguse peale tõsta ( kompressor töötas 20sek ja kõik ).
Sai arvuti taha löödud ja lastud ise üles, ning kõik toimib nüüd ilusti.
Mõni jama pilt ka ( kolmapäeval läheb kerge toonialla ära auto ).
Vahepeal olid ka led pinid ringides, aga kuna üleeile avastasin et üks ei töödanud kookisin eest ära üldse ( töötas mingi 2-3nädalat max äkki ).
Number tuleb mingi reaalsema kahepoolse teibiga ette tõmmata, würthi omaga kukkus eest ( tagumine on üle aasta aja olnud ja püsib, sama teip )
Auto siis üle aasta aja nõksa minu käes olnud, selle ajaga sõidetud 40tuhat km +-3tuhat.
Autojuures remontinud, pmst mitte midagi
kulu osad, esisild, piduriklotsid, noh nüüd tuleb amordid
Kaks korda õlivahetanud.
Termostraadid ka vahetasin ära
Muu kõik on tilulilu, mis ma peale ostnud olen.
Stanged, Rool, Istmesoojendus nupud ( istmeid otsin ka )
Supakas, veljed/rehvid, liistud mustaks jne
Nii et, minusilmis kõva auto, kui hoida ei juhtu midagi.
Keegi tahab, võin ka kupee e46 3.0 150kw manuaali vastu ka vahetada