Niisiis, asjalood niikaugel.
Tartus otsiks mõistliku inimest autodega tööd tegema.
Millega tegeleme: facebook.com/nurgatagune.garage
Ära palun raiska aega kui:
- Alla 1k kuus kohe alustuseks mitte midagi tegematta on sinuarvates vähe ja ei tuleks kodustki välja, jää siis parem juba koju.
- Kui sa tegelikuses ei jaga ei ööd ega mütsi keretöödest ja ma peaks sul pöialt urus hoidma koguaeg, sest iga asja kohta on 100 küsimust.
- Kui ei ole tulemust, ei ole ka palka maksta, niiet isegi kui oskad seda tööd, aga tahad vedelema tulla lootes selle eest siiski palka saada, dream on.
- Koolist värskelt tulnud maalripoisid, sry olen teil praktikantidena(viimane kursus sh) pöialt juba hoidnud, sama hea kui nullist õpetada, niiet see olen koolist ja pro paberiga jutt, ei see ei toida.
Aga kindlasti võta ühendust kui:
- See töö reaalselt ka on see mida sa tahad teha, sh sa ei pea oskama kõike, piisab vaid kui suudad eeltööd teha iseseisvalt ilma hunnikut küsimusi esitamatta.(kindlasti on harjumused erinevad, niiet targad küsimused sisuga, mis vahekorras, mis suurus meil jne pole selle hulgas).
Küsimus: ''Kuidas seda tehakse'', selle peale näitan ust.
- Oled rahul sellega, et saad tulemuspalka, sh tööd jookseb korralikult peale, ole ainult mees ja tee ära.
- Kuna töökoda on meil veel nagu ta on, ehk siis ei ole tegu esindusväärse kohaga, siis pead leppima, et väljanägemine on asjal noh,,, nagu urgas.. Aga kodune see-eest

Midagi jäi kindlasti märkimata ja see kirjutis sai kidlasti liiati otsekohene ja solvav mõnele ja...
Kontakt: 55600724 või PM või kirjuta läbi facebooki.