Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 27.03.2026 10:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 706, 707, 708, 709, 710, 711, 712 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 06.05.2015 06:43 
Kasutaja avatar

Staabi tsillisaiadega kebabiburger on LÕPUKS hea jah :rokib :hail
Kuigi ma olen mitu korda neil soovitanud see paprika sealt vahelt nahhui saata, on ikka mulle paprikaga seda serveeritud. Eile siis õnenstus ja nad ei unustanudki 5 sekundiga ära, mida ma soovisin. Sain tomati-kurgi salati sinna vahele. Nüüd oli lpuks hea. :rokib

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 09:32 
Kasutaja avatar

nrgchris kirjutas:
MantaOwner kirjutas:
MantaOwner kirjutas:
Vaja Võrus pühapäeval 3-4 pitsat osta koos kohaletoomisega, mis firmat soovitate?

Tõnu

Kas Võru on nii väike küla, et keegi miskit ei oska soovitada?

Tõnu

Chill in, peetri pizza on ka seal... rohkem küll meelde ei tule.

Kuna tegemist oli pühapäeva pealelõunase ajaga, siis oli ainuke avatud pitsapleiss Peetri Pizza, sealt sai pitsad ka võetud (järgi tuli ise minna) ning võis rahule jääda.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 09:36 
Site Admin
Kasutaja avatar

nrgchris kirjutas:
MantaOwner kirjutas:
MantaOwner kirjutas:
Vaja Võrus pühapäeval 3-4 pitsat osta koos kohaletoomisega, mis firmat soovitate?

Tõnu

Kas Võru on nii väike küla, et keegi miskit ei oska soovitada?

Tõnu

Chill in, peetri pizza on ka seal... rohkem küll meelde ei tule.

Katariina pizza on kah muidu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2015 14:44 
Kasutaja avatar

Tammekas kirjutas:
Õhtut! Mina käisin täna ära Stefan Kebabis Laagri rimi platsil. Võtsin kebabi ja praegu seda süües võin öelda, et väga hea on, nii punane kui valge kaste on väga heas tasakaalus, liha värskelt tehtud ja serveeritud termokarpi nii, et isegi OCD alla kannatav inimene saab hakkama ja maitsed jäävad puhtaks. Veelkord toon välja punase kastme tasakaalustatud maitse millega ükski ketsup ei saaks elus võrrelda.

Kõht täis ja tuju hea, kiitus.

Tammekas.

Proovisin ka kebabi, võtsin lavašis variandi, kastet oli ikka megalt pandud ja lõpus see paberümbrik ei pidanud enam vastu ning riided ja autoiste said kenasti määritud. Liha ja sai midagi erilist ei olnud. Kui pakutaks tortilla kebabi ja ilma selle kastmeta ning värske salatiga, siis võib korra veel proovida.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2015 17:37 
Kasutaja avatar

[/quote]
Proovisin ka kebabi, võtsin lavašis variandi, kastet oli ikka megalt pandud ja lõpus see paberümbrik ei pidanud enam vastu ning riided ja autoiste said kenasti määritud. Liha ja sai midagi erilist ei olnud. Kui pakutaks tortilla kebabi ja ilma selle kastmeta ning värske salatiga, siis võib korra veel proovida.

Tõnu[/quote]

Lagaseid toite ei armasta mina kaa, liigse laga võiks asendada alati rohkema värskega pigem. See mõte tortilla kebabist tundub samuti väga hea. Ahjukartul või isegi keedukartul oleks kaa vast hea variant. Isiklikult ei meeldi mulle tegelikult friikartulid kui sellised üldse. Aga Stefani liha meeldib mulle küll. Ja ma ei pea siinkohal silmas Stefani enda liha. Täna oli mul sinna teine kord minna ja seekord oli kogus küll selline, et karp konkreetselt kinni ei läind ja ka seekord liha väga hea.

Ehk kuluks mingi poll ära kus saaks inimesed ise öelda, et mis neile meeldib, millega ja kuidas meeldib? Või oleks see liiga kuum teema :D

Stefan Kebabi tiim, lugege, ehk saate mõtteid siit.

Tan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2015 17:39 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Staabi tsillisaiadega kebabiburger on LÕPUKS hea jah :rokib :hail
Kuigi ma olen mitu korda neil soovitanud see paprika sealt vahelt nahhui saata, on ikka mulle paprikaga seda serveeritud. Eile siis õnenstus ja nad ei unustanudki 5 sekundiga ära, mida ma soovisin. Sain tomati-kurgi salati sinna vahele. Nüüd oli lpuks hea. :rokib

Pilt

kui selle maitse on sama hea kui välimus, siis on küll 5+

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2015 17:41 
Kasutaja avatar

Staabi kohta - peab ka uuesti ära proovima selle chillisaia, 3kg paprikat staabi toitudes rikub ära selle.

Uulits - ma endiselt fännan seda kohta, ja kuigi bürgerid ei tundu suured, siis ma ägisen alati peale söömist, ülim.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2015 19:56 
Kasutaja avatar

Nõo lihtatööstuse ribid - jälk kraam, ei soovita osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2015 20:09 
Kasutaja avatar

highrankin kirjutas:
Nõo lihtatööstuse ribid - jälk kraam, ei soovita osta.

Suht ainukesed ribid mida süüa kannatab on Rakvere BBQ

http://tasku.co/rlk/wp-content/uploads/ ... ibi-3D.jpg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2015 21:42 

A mis mureks? St. kui ikka korralik notsu (ei, nad ei ole vennad ja õed, eriti rääkides imporditud lihast) on olnud, siis maitsestamisel küll mingit viga ma ei oska öelda. Kõik üks ja sama masstoodang, RLK neist igavaim (eelküpestatud on küll hea kiire ja maitseb ka).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2015 22:33 
Kasutaja avatar

Uulitsas burgerid head, aga no kui ikka pead pudelist jooma ja asub kuskil pärapõrgus siis ei tõmba enam. Oleks siis mõistlik hind vms.
Toitsis burgerid suuremad, normaalne teenindus ja kesklinnas. Ei viitsi sinna urkasse enam vist ronida.

Viimaselajal olen rohkem hakanud ka Derekus (https://www.facebook.com/DerekuBurger) ja soovitan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2015 23:30 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Tammekas kirjutas:
Õhtut! Mina käisin täna ära Stefan Kebabis Laagri rimi platsil. Võtsin kebabi ja praegu seda süües võin öelda, et väga hea on, nii punane kui valge kaste on väga heas tasakaalus, liha värskelt tehtud ja serveeritud termokarpi nii, et isegi OCD alla kannatav inimene saab hakkama ja maitsed jäävad puhtaks. Veelkord toon välja punase kastme tasakaalustatud maitse millega ükski ketsup ei saaks elus võrrelda.

Kõht täis ja tuju hea, kiitus.

Tammekas.

Tõnu

Autos järades enese täislödistamine ja sital käies püksid alla tõmbamatta jätmine on minumeelest ikka enese viga :D Siin ikka lahedad sellid koos , kui muud midagi kritiseerida ei ole siis kirutakse kurgiviilu kuju ja pöherdatakse kastmes :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 00:08 
C4V6
Kasutaja avatar

Ai raisk, mulle tundub, et seltsimehel on seal mingi käpp sees, et nii kiivalt seda butiiki kaitseb. Muidu pole sõnagi lausunud :D

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 00:50 
Kasutaja avatar

eks siin on sadu mehetoorikuid kellel bemmitehases käsi sees , hesburgeri omanikke on siin kümnete kaupa, erinevate burklate aksionäre on siin kimpudes seda loogikat kasutades :D Aga no allah aita selliseid eitesi nagu siin kokanurgas esineb - kes arvavad ,et iga kiirtoidu kohas loetakse nede mõtted ning valmistatakse pühaõhtu söömaaeg kojundkurgitükkide ja pudipõlledega.... siis no jääge reaalseks :D

Laagri meil nagu maakoht ikka ... mine karju reede õhtul kuskil võõra maakoha baari eest ,et teil käraks on piss ja kurgid kõverad siis on näha palju "osanikke" võib ühel kohal olla :D

Viimati muutis sm.vedru, 09.05.2015 01:04, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 00:53 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 706, 707, 708, 709, 710, 711, 712 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis