Tuunikala kirjutas:
Auto on ostetud isa hea tuttava käest, kes lasi selle auto Soomest uuena tuua, kuna Soome omadel oli parem baasvarustus. Eestis olnud 1 omanik (vahepeal kirjutati firma nimelt eraisikule) ja käinud esindustes hoolduses. Läbisõit on 100% õige.
Rool selline, kuna auto endine omanik oli metsafirma omanik ja hooldas ise ka enda masinaid, sellega käidi metsa vahet. Õlised käed teevad kummiga imet ja tihedalt sisse-väljakäimine tapab ära ka istme.
Ja peres autosid iga läbisõiduga. Tean ka seda, et auto, mille ls on 600k+, on iste terve ja rool pole selline. Aga kuna isa hoiab autot ka visuaalselt, kasutab istmekatteid ja puhastab käed ära enne rooli istumist, ongi vahe olemas.
Igatahes, LS on õige, käisin esinduses kontrollimas (autol esinduse ajalugu ka olemas täiesti).
Auto polnud üleval ka kuskil portaalides ja kui sa müüd alla 300€ autot, siis vaevalt, et sa selle raha eest peaksid hakkama läbisõitu ja asju kerima..

Aga, enamus asju, mis peaks olema 800k peale kulunud autol, on veel originaalid, mistõttu läbisõidus ma ei kahtle.
Mul oli ühel töölisel ka toyota mingi verso avensia vm..iganes .
Väidetavalt oli ka kirikuisa oma aga kui kokku jooksis siis lahti võtmisel tuli välja rida vigu , mida eelnevalt oldi kokku keeratud .
Nimelt siis oli mootorit juba eelnevalt keevitatud ja seest leiti saepudu ja seeni
No ma arvan , et kellele uus , teisele pisut sõitnud , kokku selline kulumine odomeetriga igatahes ei sobi .
Toodi soomest vähe sõitnud , mis oli eelnevalt parajalt maha keritud . Või poest uuena
Ma üldiselt tegelen ka nahatöödega , ehk taastan roole ja tegelen nahksisudega , siis ma päris võhik kulumise teemal ei ole .
..aga las ta olla! Pikka iga , toodud soomest läks vähemalt täppi , siis ei saa ka paljus muus eksida