Jah, A5'te tasub ainult selle 3'mese diisliga võtta, muidu saad elektri probleemidele mootori omad otsa.
Lisaks minu oma tuleb manuaal, et natukenegi mingit sõidurõõmu säilitada. Seal see mure ka, et kasti jahutus on kokku ehitatud mootorijahutusega (mitte pole eraldi kasti radikat minu teada) ja kui autom. kastil natukenegi mingi softi jama olnud on siis pidavat valesti kuluma ja lõpuks on kastiõli ja jahutusvedelik segamini omavahel @ ~200k km ajaks.
Muidu kogu point selles, et ma ise otsisin samamoodi esinduslikku autot... liisingu piir oli enda poolt seatud 22k ... jõudsin A5 seeriani välja ja hakkasin sealt tagurpidi tagasi ketrama, mis oleks kõige parem hinna-kvaliteedi suhte versioon neist ja 2007-2008 mudel jäi valituks... missiis et pool eelarvest põhimõtteliselt üle jäi.
Sa võid 25k ka magama panna, ma ei usu et keegi leiab auto mis oleks sellest A5'est 10 000€ võrra "mugavam" ... pigem siis tõesti vaja juba mingi 20-30k veel lisaks magama panna. Aga samas kõik muu ka sinna otsa, et ta on minu meelest siga ilus, vaikne, kiire, eco, bang & olufsoni audio is to die for (sub tuleb ofc ümber teha

), ja isegi üsna praktiline... ilma tagumisi istmeid kasutamata on transpordi ruumi tohuijaa...