highrankin kirjutas:
Käisin ka kiidetud Armudus söömas. Võtsin seasasliku ja ootasin seda 25 minutit. Pool liitrit Cocat maksis 3,4 euri ja oli täiesti lahtunud, ilmselt mingi 2 liitrise pudeli lõpp. Söök oli okei, aga kindlasti mitte väga erinev Osmanni saslikust.
Olen mitu korda käinud Boksipeatuses ja grillburgerit söönud. Minu jaoks on see lihaollus seal alati natuke soolane. Hind võiks ka mingi eur odavam olla.
Armudus käisime ka täna. Coca oli siiski 1.7 eurot 0.25L hinnakirja järgi ja mulle toodi küll 0.25 klaaspudel lauda. Kahjuks vene preilna väga vist aru ei saanud mida telliti, küsisin algul kana saslõkki aga poolelt sõnalt parandasin, et ikka sealiha soovisin. Tundus et sai aur, aga lauda toodi siiski 2 x kana (kolleegiga koos käisime). Ei hakanud vaidlema ka, ega kana kõlbab ka võtta. Toit oli hea soe ja maitsel ka viga polnud. Preilna veel pärast kassas küsis, et kas maitses ja kui vastus oli, et "oleks õige asi toodud oleks parem olnud" tuli vastus "väga hea kui maitses". Ilmselt ei saanud ta ka sellest lausest tegelikult aru või ei süvenenud tegelikult üldse vastusesse.
Seevastu siin varem ära märgitud babyback kristiines oli hoiatuse vääriline. Teenindus ulmeaeglane, umbes 40 minutiga toit lauda ja siis ka suht leige/külm.