Näide elust enesest. Küll mul on hea töökoht sest parkimiskoht on sisuliselt juba 7 aastat peaaegu järjest akna taga olnud nii ehk 5m kaugusel kohast kus laud on. Otseselt ei ole parkla aga mõned tegelased pargivad sinna akende alla. Minuga samas ruumis töötavad kitsa eriala spetsialistid ja arstid ning päeva jooksul käib läbi igasugu tegelasi. Enamus neist on eestis väga hästi hakkama saanud ja ma ei mõtle selle all ainult tasustusi.
See seltskond siis neid samu autosid vahel akna taga imetleb. Eks nad näinud minugi autosid ja aru saanud, et nendega toimetan rohkem kui keskmine inime. Tihti lugu küsivad, et no vahi seda ja toda. Silma jäävad rahvale sellised masinad
* kõik mis on teistsugune ja sportlik. Ala 911. Elevust tekitas ka näiteks R8. Siin vast mängib kere kuju rolli.
* gabariitidelt võimalikult suured ja massiivsed (ja vist kandilised) autod, näiteks H2. Üllataval kombel ka üks G.
* kõik mis on tuunitud. Laiad spoilerid, madalad, tiivad jne jne jne
* nähtamatuks jäävad enamus tavapäraseid autosid (keegi ei tee vahet M5 ja tavalisel või RS audidel) ning lisaks sinna hulka kahjuks ka cayenned, lambi maasturid sh länkarid jne jne jne. Ma ka ei imesta, sest neid on ju suht palju ja nad ei erine suvalise inimese jaoks niipalju üksteisest.
EDIT: viimane mis kirgi küttis alles eelmine nädal oli kellegi neoon
orantz 90 aastate firebird. Ei teadnud keegi mis autoga tegemist on aga lihtsalt... krdi äge auto