Tänan heade sõnade eest, musti rõngaid ei tule mul olid nad olemas koos teiste tuledega ja isegi korraks proovisin neid, mulle ei meeldinud, jääb kuidagi liiga monotoone see esiots siis.
Igaljuhul olin täna üsna asjalik, päeva algas vihmaga seega toimetasin salongis,

Paikasin ära juhtmed, mis lühist põhjustasid.. tahaks sinna küll uut pistikut ideaalis saada, aga kärab hetkel see lahendus ka. Sulatasin termokahaneva ümber...

Ühtlasi sai veel salong kokku pandud, armatuur jms puhastatud.. nipet - näpet kruvid on veel vaja kinni keerata ja vahed paika ajada, tolmuimejaga üle käia ja peaks täitsa hea olema.
Õnneks andis vihm mingi hetk järgi ja sain salongist välja, lappasin kaitsmekarbi kokku ja täitsa kaanel olevad pesad ka ära, kui peaks midagi lendama.. kunagi ei tea

Ja ega siis polnudki muud, kui külge panna uued tuled, kõige tüütum oli valgete suundade küljest tihendite liimimine, oranzide külge. Igaljuhul ette nad said.

Paar pilti lõpetuseks ka, salong siis hetkel selline: Maki ümber oleks raami vaja, kuniks üldse uue maki ostan, hetkel kassetikas aga vähemalt on valgus toonis salongi omaga.

Auto ise jäi selline, sorry pesemata ja kõik vahed / tihendid pole veel nii paigas nagu tahaks.