kelu kirjutas:
Esimene Eestis, ametliku otsa pealt
ankjo]
Taha läheb Jamo E 7 5.1 komplekt. Kõllid tunduvad pasad olevat, nii palju kui stereona sai mängitatud, aga 350€ ei olegi imesid loota. Nüüd saab testima hakata kui kunagi kaablid veetud saavad.

Mulle see teema meeldib.Mind ajas mõni aasta tagasi see teema samamoodi kihevile.
Sai proovitud päris mitut erinevat kõlarit ja resiivrit(kahjuks mitte ühtegi korralikku stereo võimendit,aga küll jõuab)
Hetkel ress keluga ühte marki

võrdlema ei hakka millegi muuga,aga olen rahul(proovitud nii Yamu ,kui ka Denonit ja Harmanit)
Kesk kõlar paistab ka pildilt,sai ostetud ,kuna eelnevalt olid põranda kõlariteks mitmeid Audese kõlareid.Tundus,et ovõiks nagu syncis olla

Ja põranda junnideks on hetkel sellised

RTI A7 siis.
Järgmine nädal tuleb sõber oma vanakooli NAD-ga külla mängiks äkki sisse ka lõpuks
Aga see selleks.
Kõik taandub siiski lõpeks hoopis ruumile.
Ilmselt enamikele korteris resideeruvatele inimestele piisab täiesti nendest Taneli toodud derivaatidest.
Enamus floorstanding kõlaritest lihtsalt ei mängi end välja.Kas siis ruumi või naabrite pärast.
Minul käis Polki maaletooja kodus ja pani kõlarid paikka.
Abikaasa tuli koju ja ajas paigast ära

imelik küll miks.
Pidi toas ringi hakkama käima
Ma vahest ikka sikutan tagasi ja püüan siis nautida.
Mina olen järjest läinud aina väiksemate kõlarite peale.
Esimeseks katsetuseks olid Maestro 155-d ,mis olid ilmselge overkill

jne
Aga,ma ei ole siiani leidnud tagakõlareid,mis sobiks mulle ja ka korteriplaneeringuga nii,et ma ei peaks hakkama remonti tegema.