Eks sell rendi värgil ole see asi ka, et mõnda asja on kohe kohe vaja, või siis tööriista pood on suletud(nv, riigipüha/hiline kella aeg)/kaugel vms. Ise otsisin tükk aega diisli silindri surve mõõtmis aparatuuri, polnudki kedagi, kellelt sellist asja laenata, või siis ei teadnud sellist inimest.
Nagu kirjaski, siis eelnevalt kokkuleppel võin ka Tallinna asju tuua.
Muidugi, kui ma ainult 2te asja eksponeeriks, siis ma ei jääkski nagu meelde, nomenklatuur laiem(kunstlikult suurendan mõtetute vidinate arvelt valikut), jääb rohkem meelde.
Muidugi igast tühja tähja, kah ülesse panema ei hakka. Kellel kõige elementaarseimaid riistu pole, sellele pole mõtet üldse midagi välja laenutada.
Kusjuures need "odavate" asjade väljapanek oli ka just ajendatud kasutatud piduriklotside sarnastest juhtumitest. 10€ eest asi osta tundub mõnele ikka siga kallis.
Üks taoline sõber, kellele seda linki tutvustasin hakkas minu ettevõtmist kohe maha tegema(tsiteerides: "igalühel pole delfri riputus kohta laes-mõtetu"), sõpradele laenatakse ikka tasuta ja teene teene vastu, sorry aga ta on mulle mingi miljon teenet juba võlgu. Kuna tema just üks nendest koonritest on. Kartis et ma temaltki raha küsima hakkan

, kui teda kampa kutsusin, siis oli kohe käpp, aga mitte ühtegi riista tal ikka pakkuda polnud