Käisin täna üle tõsise mitme-setme aasta avalikus bljääzis. Tavaliselt käin suvilas ja peesitan oma vaikses rannas, kuid kuna täna oli soe ilm, suvilasse ma ei sattunud ja poeg tahtis mere äärde, siis kraapisin perega Haabneeme randa. Algus oli soodne - auto sain kenasti varju pargitud, puhus kerge jahutav briis ning isegi vetikas ei haisenud. Aga kurat - mis keiss on, et rand on täis mingeid purulolle idanaabreid, kelle põhieesmärk on oma pumbatud torsot eksponeerides ja üle kvartali "pljäät-suka-urod" lõuates, ennast lihtsalt täis kaanida ja korralik läbu tekitada. Kes lasi telefonist muusikat, kes grillis, kes ärples niisama... Võimalik, et halan nagu eit, aga viimati avalikus rannas olles ma midagi sellist ei kohanud. Korralik kultuurišokk oli enivei. Olen isegi ja ilmselt ka tulevikus, rannas vaikselt õlut libistanud, grillinud olen ka. Aga ma ei tee seda lollaka kisaga. Samuti ei säti ma oma grilli keset päevitajaid. Ufot ma ka kaasa ei vea. Iga asja jaoks on oma koht ja aeg. Leian, et perele lõunat ei pea avalikus supelrannas valmistama.
Selline ving ja virin siis minu poolt.
Ahjaa - kui nüüd mõni naine seda loeb, siis pange kõrvataha (või kuhu iganes), et kui sa ikka lekid ja siiski soovid päevitada ja bikiinid selga ajada, siis püüa niimoodi sättida, et su tampooni nöör päris põlvedeni ei ripu. Sa oled päevitusriietes ilus ja värki, aga no üldse pole erutav, kui ma tean, et sul on periood, kus hargi vahelt suppi lahmab.
Aamen!
_________________ я оцен много знаю ну а нихуя не помню
|