AL kirjutas:
Teeks mingi ühise aksooni taksistide vastu, et no more mr nice guy.
Ummikus vahele ei lase, kõrvalteelt peateele ette ei luba, reavahetusel auk kinni, nagu kõrvalteelt ette keeravad signaal pikalt põhja, jne. Mina igaljuhul edaspidi nii käitun.
Sajebal on juba nende ülbusest. Näiteks Telliskivi pk-s arvavad kõik prosti ja pede pojad, et kui plafoon peal, siis see on sama nagu sinine vilkur ja nemad on kunnid. Neil raiskadel jääb veel õigust ülegi kui nende pilli järgi ei tantsi. Oleks korra annaks andeks, aga päevast päeva muudab kaastunde nende vastu olematuks.
Sry kui mõnda viisakalt liiklevat SR taksisti liigselt riivasin, aga enam pole see mitte tilk vaid hoopis ämber tõrva meepotis.
Einoh ma ikka olen last vahele kui see õigustatud on aga mingid vennad kes ilma suunata trügivad ja kohas kus neil mingit õigust pole trügivad...seal ajab küll ika vihale ja las siis kannatavad kõik juba, enam ei lase kuskil, tehku mis tahavad.
Eriti viimane piisk oli kui tulin mööda tammsaaret haabersti ringi pole ja seal enne tigrani on vastaspoolt tulles tagasipöörde koht. Ja siis oimedas ma tulin kiiruspiirangus ilusti ja mingi tallink huiakso keeras sealt niimoodi ette et ma pidurdasin järsult peaaegu seisma. See pani edasi kuskile nestesse või sinnakanti. Täitsa pekkis no nii naglalt...kahju et reaktsioon hea oli, oleks uued esiosa saand vms...
Edit: kus silti näed, mis tehtud kollaseks...