Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 00:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 740, 741, 742, 743, 744, 745, 746 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 06.09.2015 08:08 
Kasutaja avatar

roland525 kirjutas:
Tartus on 7 paremat kohta, kus süüa :)

Loetle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 16:29 
Kasutaja avatar

k3nny kirjutas:
Täna tõi naine "Kõverast Kioskist" šašlõkiprae. Maksis miski 5 euri vist.
5 euri eest saab premium plusi fastersist, mis oligi minu ainsaks võrdluseks ja ütleme nii, et neid asju ei saa võrrelda. :D
Kõverast kioskist sain 5 tillukest (ca 1,5cm x 1,5cm tükid) liha, peotäis kartulit (mis kusjuures olid tegelikult paremad kui fastersis) sibularõngaid ja salatit + kurki ja tomatit.
Ühesõnaga, seal on kõik asjad jubedalt ülehinnatud. Kunagi sai sealt ka burski võetud, ning ka see oli kullakangi hinnaga.

Mina ainult burgereid võtnud ja pettuma pole pidanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 09:45 

MrIroonia kirjutas:
Ei ülehindagi. See on fakt.

Kas see on nüüd see HDTaneli sündroom, et teised lihtsalt ei mõista kui tegija sa oled ja kui õiget juttu ajad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 12:11 
Kasutaja avatar

jah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 13:28 
Kasutaja avatar

teema selgituseks, miks ma antud kodanike arvamust ei tahtnud kuulda on see ,et esiteks ma ei pea adekvaatseks arvamuseks kui toitu kommenteeritakse :sit-pask jne. Ja millegipärast on nende õilsa hävitava hinnangu saanud kohad reakodanike seas nii käidavad ,et kohati üldse hea kui löögile pääsed :D
Tartu kebabi kohtadest niipalju ,et pean ikkagi see nädal seda kanti visiteerima ja päris kebabi kohta nagu välja pole toodudki. Lähen vaatan siis neid seni pakutud kohtasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 14:56 

sm.vedru kirjutas:
teema selgituseks, miks ma antud kodanike arvamust ei tahtnud kuulda on see ,et esiteks ma ei pea adekvaatseks arvamuseks kui toitu kommenteeritakse :sit-pask jne. Ja millegipärast on nende õilsa hävitava hinnangu saanud kohad reakodanike seas nii käidavad ,et kohati üldse hea kui löögile pääsed :D
Tartu kebabi kohtadest niipalju ,et pean ikkagi see nädal seda kanti visiteerima ja päris kebabi kohta nagu välja pole toodudki. Lähen vaatan siis neid seni pakutud kohtasi.

http://kebabpizza.ee/kebab-eined-3/
Võid proovida ju seda ka, aga Frango on parem minu tagasihodiliku arvamuse põhjal ( kiidetud siin tegelikult veelgi).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 15:03 
Kasutaja avatar

Proovisin selliseid asju nagu vaala carpaccio ja praad, mis sisaldas põhjapõdra, hülge ja vaalaliha.

Arktika paalia - väga hea, pm tugevama maitsega lõhe.
Pilt

Vaala carpaccio - üks rõvedamaid asju, mida ma oma elus söönud olen. 2 viilu suutsin kuidagi alla suruda, kergelt ajas iiveldama. Hais oli julm.
Pilt

Põhjapõder - pigem hea kui halb, küllaltki sarnane hirvelihaga.
Vaal - küpsetatuna väga hea, parim kolmest ja ainuke mida kindlasti uuesti telliks.
Hüljes - nagu halvaks läinud maks, ei olnud hea.
Pilt

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 15:15 

mehikemetsast kirjutas:
sm.vedru kirjutas:

http://kebabpizza.ee/kebab-eined-3/
Võid proovida ju seda ka, aga Frango on parem minu tagasihodiliku arvamuse põhjal ( kiidetud siin tegelikult veelgi).

Frango oli see tähe tn?
Ma 2x käinud seal otsimas seda kohta ja tee või tina, ei leia mina mingit putkat, mis süüa müüks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 15:38 

No see on järelveetav toitlustusputka, vahest teda seal pole ka, aga tavaliselt ikka on. Otsida Stromani, Faetoni ja AGA sissesõidult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 16:21 
Kasutaja avatar

sm.vedru kirjutas:

Hea, et sinu info on täielikult tõene. Ainult, et mina pole ühtegi kohta sitaks-pasaks nimetanud. Kui miski ei meeldi olen seda kirjutanud, aga niisama loopinud selliseid väljendeid toidu kohta pole. Loodetavasti sa tartust ikka saad mingit paska...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 21:21 

mehikemetsast kirjutas:
No see on järelveetav toitlustusputka, vahest teda seal pole ka, aga tavaliselt ikka on. Otsida Stromani, Faetoni ja AGA sissesõidult.

Frango putkat pole juba mitu nädalat näinud. Ilmselt hooaeg läbi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 21:49 

äss kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:

Frango putkat pole juba mitu nädalat näinud. Ilmselt hooaeg läbi.

Igapäevaselt seal samas töötavalt inimeselt küsides sain vastuseks, et iga päev on (kas vaid teatud kellaaegadel, ma ei täpsustanud). Loogiliselt võttes ei tohiks keset tööstusrajooni tööinimestele keskendunud ettevõttel hooajaga mingit pistmist olla ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 22:52 

RWD_Racer kirjutas:
Hesburgeri topelt juustuburger on üllatavalt suur ja toitev.

Käisin julgelt vähemalt 15 korda eelmine kuu seda söömas ning mäki ega hessi valikus midagi paremat raudselt polnud. Täna oli sama plaan ning nihhujaa piidrid enam ei müügi seda :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 22:55 
C4V6
Kasutaja avatar

Leggitilt tuli jälle meelde miks ma sikupilli hessis kunagi ei käi :D

Kartulid plögad ja imelikud, sööki ootasin 15 minutit kindlasti (isegi kohvi ei saanud ennem kätte), kastmetopsi ja salfakaid pidin ikka ise küsima minema jne. :D

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 23:02 
Kasutaja avatar

ccve kirjutas:
RWD_Racer kirjutas:
Hesburgeri topelt juustuburger on üllatavalt suur ja toitev.

Käisin julgelt vähemalt 15 korda eelmine kuu seda söömas ning mäki ega hessi valikus midagi paremat raudselt polnud. Täna oli sama plaan ning nihhujaa piidrid enam ei müügi seda :kill

Tuntsin seda saab tühimikku oma elus esimesel septebril juba. :'(

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 740, 741, 742, 743, 744, 745, 746 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis