Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 08:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 645 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 43  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eurotripp
PostitusPostitatud: 18.08.2015 09:24 
Kasutaja avatar

Oskab keegi öelda kui hätta ma jään Soome laeva peal aegunud passi ja id-kaardiga autoga minnes? Nagu ikka tuli nende aegumine paar päeva enne sõitma minekut üllatusena

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2015 09:29 
Kasutaja avatar

Suht sitasti on autoga minnes. Jala olen üle käinud, siis kontrollivad dokumente pisteliselt. Autoga minnes tuleb kõikide dokumendid putkasse kontrolli anda. Seal putkas nad nägusi läbi autoklaasi ei vaata ja vaatavadki vaid kehtivust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2015 09:31 
C4V6
Kasutaja avatar

Lähed mingi venna või kellegi dokumendiga kes sind meenutab

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2015 14:34 
Kasutaja avatar

9. Kas ma kiirdokumendid saan ikka kiiresti kätte?
Kiirkorras ID-kaarti väljastatakse viie tööpäeva jooksul, kiirpass kahe tööpäeva jooksul, taotluste suur arv ei tohiks seda protsessi pikendada. (NB! Tähtaega hakatakse arvestama taotluse esitamisele järgnevast tööpäevast).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2015 14:44 
Kasutaja avatar

oleneb 100% järjekordadest, mul naine sai tavamenetluse korras ka passi ja idukaardi mingi 3 päevaga kätte.

Kas nii ei anna JOKK'ida, et lähed paberivabasse arki, vormistad kaasreisija auto volitatud kasutajaks ja lased tal paberitega vehkida? Pole just parim plaan, aga võib asja ära ajada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2015 20:18 
Kasutaja avatar

charly kirjutas:
Suht sitasti on autoga minnes. Jala olen üle käinud, siis kontrollivad dokumente pisteliselt. Autoga minnes tuleb kõikide dokumendid putkasse kontrolli anda. Seal putkas nad nägusi läbi autoklaasi ei vaata ja vaatavadki vaid kehtivust.

Aga oli ju mingi isteenindusautomaat ju ka? Mul anti mingikord tagasisõidupiletid ka kohe kätte ja pärast checkinnis ainult neid näitasingi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2015 23:00 
Kasutaja avatar

Mõtlesin et teen siis kiirkorras ID-kaardi endale, et äkki saab homseks kätte. PPA-s avastasin et kiirpassi tellimise aeg on kaks tööpäeva. Hommikul kell 11 tegin taotluse ja kell 2 tuli meil et võib passile järgi tulla. Homme tuleb siis väike Tallinna ots teha ja ongi korras :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2015 23:40 
Kasutaja avatar

Tulin mõned nädalad tagasi Mallorcalt. Kui seni pidasin oma nö lemmikuks Vahemere saareks Kreetat siis nüüd on see muutunud. Eriti mõnusad on sealsed mägiteed. Igatahes nädalaga sain esirehvid narmendama neid painutades. Kahjuks liikus tihe nagu turismi kõrghooajale vastav ja teed venivad värisevate põlvedega turiste täis, kes esimest korda mägiteedel.

Tee Port de Valdemossast tagasi Valdemossa poole, panin peale 2 õlle joomist naise rooli, et teda õpetada :D Naisele ei meeldi eriti ei mägiteed ega see, kui teda õpetan :D
https://www.youtube.com/watch?v=K2-dLh4_H6k

Väike (ebaõnnestunud) timelaps Sa Calobrast ülesse
https://www.youtube.com/watch?v=rdO21mo5BTM
Tavapärane pildike rannast ka
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 22:32 
Kasutaja avatar

Lähen ka sinna nädalapärast :D Kas võtsid rendiauto ? Oli seal Cabriosi ka valikus

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 22:40 
Kasutaja avatar

Sitaks on cabrioid aga sa ei taha sõita sellega katus maas, kui päike lagipähe särab. Pane tähele, et suurem osa firmadest huiavad küttega. Sunnivad sind ostma paagitäit ette rõveda raha eest. Ma leidsin peale pikka googeldamist ok firma, kes tahtis kütte eest ainult 70€ deposiiti. See vabastati, kui auto täispaagiga tagasi viisin. Tellisin ka mingi täislaks kindlustuse, mis kõik kulud vastutuses nulli viis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 22:43 

.Alar. kirjutas:
Sitaks on cabrioid aga sa ei taha sõita sellega katus maas, kui päike lagipähe särab. Pane tähele, et suurem osa firmadest huiavad küttega. Sunnivad sind ostma paagitäit ette rõveda raha eest. Ma leidsin peale pikka googeldamist ok firma, kes tahtis kütte eest ainult 70€ deposiiti. See vabastati, kui auto täispaagiga tagasi viisin. Tellisin ka mingi täislaks kindlustuse, mis kõik kulud vastutuses nulli viis

usas oli sama teema. kui tagasi viisid siiz 9$ gallon, kui ette ei osta ja täis paagiga tagasi viies pidi 5miili raadiuses olema tangitud, tyype kes maksis ei võtnud tsekki, khjgi sai ödud et peab olema... ja võeti 2galloni raha, kuigi oli näha, eg ääreni täis...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2015 22:50 
Kasutaja avatar

Ahah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 09:07 
Kasutaja avatar

No see ääreni täis on väga suhteline mõiste. Saksas ise varasematel aastatel ka lasknud teinekord 40-50 km varem paagi täis, sest see näidik kohe küll vajuma ei hakka. Viimasel ajal siiski paaril korral on kütusetsekki küsitud, et näha kus tankisid.
Korra oleme ka ise saanud auto, mille pakk kohe kindlasti täis ei olnud. Korra on ka auto sattunud, kus näidik valetas. Avastasin seda siis, kui juba teel olin. Tegin kohe pildi telefoniga. Hiljem tagasi viies tankides sama lugu. Paak täis, aga näidik ei näita. Autot üle andes ka vana hakkas kohe halama, et paak pole ju täis. Sai näidatud pilti vastuvõtmise järgselt (mõni km erinev odo näit aktil olevast kelladel) + kütusetsekki. Siis rahunes maha.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 19:05 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:

Cabriol saab ju katuse ka peale panna kui palav hakkab :D Kas sulle see firma nimi veel meenub kust võtsid ? Ja palju päev maksis ka ? Ma lähen Alcudiasse muidu. Seda paak täis jne asja ma juba ennem kuskilt vaatasin et tahavad palju raha saada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2015 19:35 
Kasutaja avatar

Einoh, cabrioga katus peal sõitmine on raiskamine muidu. Ma võtsin siit https://www.hiperrentacar.com/en/ Fabia koos täiskindlustusega oli 240 euri nädal

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 645 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 43  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis