Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 13:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 10.09.2015 13:07 

Martin.V kirjutas:
Parim klaviatuuri äpp et eesti tähestik kõik välja tekiks?

tahvlis swiftkey kasutusel, mugav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2015 13:21 

RustyZ kirjutas:
Tanel kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
Kellelgi garantiilisi sony z seeria telefone on sahtlisse jäänud, seoses sellega, et mttc on garantii ära võtnud garantii ajal mingi X põhjusega?

Minul on ja nägin seda teemat ka aga ma ei viitsi jebaatida. St. mul telefon töötab aga nad võtsid väidetava kukkumise pärast mida pole olnud mult garantii ära kui kulunud USB pesa vahetuses käis :D

mis teema? kus?

Sony corp ütleb, et ametlikus hoolduses kestab garantii edasi, MTTC väidab, et kaob kui telefon lahti võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2015 14:50 

mastr kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Tanel kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
Kellelgi garantiilisi sony z seeria telefone on sahtlisse jäänud, seoses sellega, et mttc on garantii ära võtnud garantii ajal mingi X põhjusega?

Minul on ja nägin seda teemat ka aga ma ei viitsi jebaatida. St. mul telefon töötab aga nad võtsid väidetava kukkumise pärast mida pole olnud mult garantii ära kui kulunud USB pesa vahetuses käis :D

mis teema? kus?

Sony corp ütleb, et ametlikus hoolduses kestab garantii edasi, MTTC väidab, et kaob kui telefon lahti võtta.

MTTC väidab äkki hoopis et kui kliendi põhjustatud mehhaaniline vigastus, siis kaotab garantii kehtivuse? Ma ei tea ühtegi sony telefoni mis oleks puhtalt peale garantiiremonti garantii kaotanud. Kus see teema üleval on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2015 14:54 
C4V6
Kasutaja avatar

Nad otsivadki põhjuse miks garantii peaks kehtivuse kaotama. Mina isilikult ei viitsinud nendega vaielda. Ütlesid, et telefon on kukkunud ja seda see tegelikuses ei olnud.

HV foorumis on teema
http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic ... &start=825

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2015 15:26 

Tanel kirjutas:
Nad otsivadki põhjuse miks garantii peaks kehtivuse kaotama. Mina isilikult ei viitsinud nendega vaielda. Ütlesid, et telefon on kukkunud ja seda see tegelikuses ei olnud.

HV foorumis on teema
http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic ... &start=825

See kas nad otsivad põhjuseid või reaalselt ka näevad mingit vigastust ma ei tea ja seda ilmselt uurivad teatud institutsioonid...

...aga fakt on see, et kui leitakse mehaaniline vigastus siis nad peavad lihtsalt väitma, et ise tegid sest iseenesest sellised asjad ei tule.

Mul huaweil hetkel nurkades normaalsed täkked/kraapsud, aga kukkunud ei ole, koguaeg on olnud ORIGINAAL tagaümbris ümber. Aga need täkked tulid ilmselt sellest et rannas läks mingi liivatera vahele ja siis hõõrus seal edasi tagasi. Reaalselt näeb välja nagu olekski kukkunud. Oleks seda teadnud poleks seda kaant sinna taha toppinudki...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2015 15:48 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Martin.V kirjutas:

Vanasti oli G2 peal see, kas sellel saab sõnaennustuse välja ka lülitada? Ma korraks päeval tirisin selle aga ei osanud seda välja lülitada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2015 16:35 

Martin.V kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Martin.V kirjutas:

Vanasti oli G2 peal see, kas sellel saab sõnaennustuse välja ka lülitada? Ma korraks päeval tirisin selle aga ei osanud seda välja lülitada?

ennustuste riba välja ei saa lülitada aga selle saab välja lülitada, et ta ei muudaks sul ennustuse järgi ise sõna ära kui tühikut vajutad või punkti paned vms. Otsi koht "tühik lõpetab sõna" ja vali midagi muud/lükka see välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2015 16:48 
Kasutaja avatar

SwiftKey tõesti hea. Mugav kirjutada lihtsalt sõrmega üle ekraani libistades nii, et app ise sõnad tuvastab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2015 18:23 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
MrIroonia kirjutas:

Seda, et garantii jääb alles peale remonti (ka siis kui ise oled telefoni lõhkunud KUID remonditud ametlikus esinduses) väidab ama kindlalt ka EMT. Seda ütleb ka Sony tehas. ja vahepealne lüli (MTTC) eitab kõike :D Päris masendav :kill

Sa lihtsalt oota, kuni nüüd ära upub vms. Siis vii remonti ja ütle, et ärge huijake, garantii on alles :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2015 22:49 

Emale vaja esimene puutetundlik osta. Võiks olla valge ja peab olema Eesti keelse menüüga. Kuni 300 euri. Mida valida? Pole õrna aimugi. Pilti võiks ka enamvähem teha. Interneti ei kasuta ja arvatavasti ei hakka ka. Ainult helistamiseks ja vahest mõni foto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2015 22:55 
Kasutaja avatar

Kaameratelefonide poole siis vaadata? k - zoom teeb häid pilte võin omast kogemusest öelda. Teine asi on muidugi see, kas seda üsna vana telefoni enam poelettidelt üldse leiab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2015 07:53 

ccve kirjutas:
Emale vaja esimene puutetundlik osta. Võiks olla valge ja peab olema Eesti keelse menüüga. Kuni 300 euri. Mida valida? Pole õrna aimugi. Pilti võiks ka enamvähem teha. Interneti ei kasuta ja arvatavasti ei hakka ka. Ainult helistamiseks ja vahest mõni foto.

Samsa A3 või Huawei P8 lite. Huawei ilmselt peab tal kauem vastu, on vähe tugevam tükk käes, hea kaameraga ja 8 tuumaline prose. Naine kasutab ja väga rahul.

A3 on lihtsalt...okei telefon.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2015 09:10 
Kasutaja avatar

Emale on kindlasti tähtis kui mitu tuuma seal sees on!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2015 10:29 

.Alar. kirjutas:
Emale on kindlasti tähtis kui mitu tuuma seal sees on!

äkki sa enne mõtled kui undad? Mainitud on see just sellepärast, et "peab kauem vastu" ehk siis ei vanane nii kiiresti. Uusi rakendusi tuleb peale ja usu mind, need emad on peale natukest aega päris agarad kasutajad (ei kehti kõigi kohta, aga parem karta kui kahetseda). Kui sama hinna eest pakutakse rohkemat, siis tasub ju mõelda?

Õnneks on A3 ja A5 puhul samsung natuke oma OS-ist igasugu jura kärpinud ja aeglaseks ei tohiks nad enam äkki minna, aga jällegi, pigem karta kui kahetseda.

Aga noh, sul Alar oli vaja midagi lihtsalt jälle öelda...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2015 12:53 
Kasutaja avatar

Kas rakendused on võimalikud üldse kasutama mitut tuuma (ilmselt OS ise on, nii Androidi kui iOS puhul)? Ma pole arendusega väga kursis, aga arvutimaailmas oli see pikka aega komistuskiviks, kus neljatuumalised toimetasid ainult ühe tuuma peal, sest rakendused ei osanud nendega midagi pihta hakata.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis