winston kirjutas:
see kui sa mingit gluteeni-rasva-laktoosi-maitsevaba huinjaad sööd ja oma peeru nuusutad, see teeb su hipsteriks
no kurat ma küll ei tea kui sügaval oma aanuses peab pea olema, et sellise sita eest kõrget hinda maksad ja tunned hästi ka veel ennast. järgmine kord sööma lähed siis vaata ikka üle ega sul ALLERGEENE POLE nagu see ettekandja seal küsis, krdi emased...
See on küll suhteliselt kitsa silmaringiga inimese jutt. Gluteenivaba jne. on puhtalt maitseasi - kui inimene on sellised valikud elus teinud, et soovib teatud viisil toituda, siis see on tema vaba valik. Mina see ei sega, kuid vege jne. toitu ei telli ega pole ka kunagi tellinud. No meat, I don't eat põmst
Mis puudutab aga allergeene, need siiski sisalduvad toidus, mitte sinus endas. Isegi siis isegi kui sa nt. Selverist omale pirukaid ostad ja pärast väljaprinditavat (hinna)silti loed, siis näed, et ka seal on kirjas allergeenid - kas sisaldab nt. muna vms. See on lihtsalt tsiviliseeritud ühiskonna osa, et inimesel, kellel on toitumisest tulenevad terviseprobleemid, saavad valida omale sobiva toidu ning mittesobivast hoiduda.
Aga uutest kohtadest julgen veel kindlasti soovitada taasavatud Tuljakut. Tõsiselt avar ja toidud VÄGA maitsvad. Enam vist väga väljas ei kannata istuda aga kui peaks veel õnnestuma, siis krdi ilus vaade on. Hinnatase keskmisest kallim aga IMO igat senti väärt.
Esimest korda elus serveeriti mojitot plekkkruusis - ilm oli sel hetkel soe ning plekist anum siis selleks, et jook võimalikult kaua jahe püsiks. Esimene mõte oli, et kas tõesti nii oldschool nõuka vibe, et napsi pakutakse suisa plekkkruusist
