Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 26.03.2026 09:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 23.09.2015 15:37 
Kasutaja avatar

Järgmine nädal vaja läbi sõita jõgeva, mustvee ja alatskivi. Kuhu seal kandis sööma tasub minna?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2015 17:25 
C4V6
Kasutaja avatar

Täna võtsin level 2 selverist

Suur sushiwrapi karp. Sees oli kolme erinevat rulli (3x2) ja 650g. Maksis 7,99€
Mingid jalpeno juustu nagitsad juurde ja kaks inimest said kõhud täis :D

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2015 19:22 

kelu kirjutas:
Chow King on pask, aga see koht millest sa räägid on Asian Express Sütiste tee 30.
As a matter of fact siis ma lähen nüüd kööki nende suppi neelama.
http://www.asianexpress.ee/
18. TOM YAM THALEY **- pole vabariigi pealt paremat saanud

w000p-w000p, ma teadsin, et keegi siit teemast ütleb kohe ära, mida ma taga ajan. Googeldasin, mis ma googeldasin, aga ikka viskas igast laiatarbe-kette ette (Mandarin, Chopsticks, etc).
Ootasin küll, et Tanelilt või Iroonialt tuleb kohe õige vastus, aga anywhoo.. Thanks, kelu, järgmine kord hüppan sealt läbi. Antud korral ei jaksanud õiget vastust ära oodata ja läks Grillbaasi suur kebab friikatega. Maitses üsna hää, kuigi megalt isutas hiinaka järgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2015 19:34 
Kasutaja avatar

S . T kirjutas:
Järgmine nädal vaja läbi sõita jõgeva, mustvee ja alatskivi. Kuhu seal kandis sööma tasub minna?

Mustveest saab kala ja sibulat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2015 21:17 

Sten-Martin kirjutas:
Ma ei tee neil üldse vahet,suht sama maitsega..
Joon odavamat kraami(ballantines,red label,jameson jne)...puuvilja või muu maitset ei erista sealt seest..
Rummil jah teen vahet kas on spiced või tavaline... :D
Samas kui tavalist vanilje cocaga segada on ka sama maitsega mis spiced.

Ballantise on kus juure täitsa okei jook. Häda pärast kannatab ka jameson juua aga red label ei kõlba küll kuhugi!

Kui jutuks tulid burgeri laadsed tooted, siis minu arust parimat kraami saab Tartust, Sherifi saloonist!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2015 21:31 
C4V6
Kasutaja avatar

qobika kirjutas:
Ootasin küll, et Tanelilt või Iroonialt tuleb kohe õige vastus, aga anywhoo... Thanks, kelu, järgmine kord hüppan sealt läbi. Antud korral ei jaksanud õiget vastust ära oodata ja läks Grillbaasi suur kebab friikatega. Maitses üsna hää, kuigi megalt isutas hiinaka järgi.

Minuga on see nukker lugu, et ma ei söö hiinakat. Võimalik, et mu senised kogemused on nii pasad lihtsalt aga ma jälestan südamest magushapusid jms. asju. Kui Kelu oleks nii lahke ja mind ükskord dinnerile paluks, siis ehk suudaks ta mind õigele teele suunata aga kuni praeguseni ei tule mul mõttessegi ühestki uksest sisse astuda, puhas jälkus.

Kurb lugu on see, et Balta bistroo on täiesti laiali tõmmatud. Ma loodan, et seal parimal juhul on lihtsalt remont.... mis ei kõla ka kuigi hästi aga sitemal juhul tuleb sinna ka raudselt mingi hesburger

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Viimati muutis Tanel, 23.09.2015 22:29, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2015 22:11 

Tanel kirjutas:
Minuga on see nukker lugu, et ma ei söö hiinakat. Võimalik, et mu senised kogemused on nii pasad lihtsalt aga ma jälestan südamest magushapusid jms. asju. Kui Kelu oleks nii lahke ja mind ükskord dinnerile paluks, siis ehk suudaks ta mind õigele teele suunata aga kuni praeguseni ei tule mul mõttessegi ühestki uksest sisse astuda, puhas jälkus.

Kurb lugu on see, et Balta bistroo on täiesti laiali tõmmatud. Ma loodan, et seal parimal juhul on lihtsalt remont.... mis ei kõla ka kuigi hästi aga sitemal juhul tuleb sinna ka raudselt mingi hesburger

Hiinakates on mingeid vürtsikaid pärakupõletajaid ka ju. Minu kui mitte vürtsiarmastaja seisukohast vähemalt.

Balta bistroo pidavat uksed kuskil Narva mnt peal Foorumi ligiduses. Iseasi, mida ja mis hinnaga seal pakkuma hakatase.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2015 16:40 
Kasutaja avatar

qobika kirjutas:
kelu kirjutas:
Chow King on pask, aga see koht millest sa räägid on Asian Express Sütiste tee 30.
As a matter of fact siis ma lähen nüüd kööki nende suppi neelama.
http://www.asianexpress.ee/
18. TOM YAM THALEY **- pole vabariigi pealt paremat saanud

w000p-w000p, ma teadsin, et keegi siit teemast ütleb kohe ära, mida ma taga ajan. Googeldasin, mis ma googeldasin, aga ikka viskas igast laiatarbe-kette ette (Mandarin, Chopsticks, etc).
Ootasin küll, et Tanelilt või Iroonialt tuleb kohe õige vastus, aga anywhoo.. Thanks, kelu, järgmine kord hüppan sealt läbi. Antud korral ei jaksanud õiget vastust ära oodata ja läks Grillbaasi suur kebab friikatega. Maitses üsna hää, kuigi megalt isutas hiinaka järgi.

Ma pole isegi su küsimust näinud :D Muidu käin ChowKingis päris tihti ja ei ütleks, et saast on. Samas Asian Expressis olen ka mitmel korral käinud ja tean öelda, et kui mujalt tellid "hot" variandi, siis asianexpressis on see mittevürtsikas ja nende hot on ikka korralik leek :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2015 18:11 
Kasutaja avatar

Ja seepärast me seda armastamegi. Muidu suures plaanis on ju kõigil ühtemoodi kanatükid kuumaks aetud ketšupi sees riisi või makaronidega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2015 00:34 
Kasutaja avatar

Nii... pelmeeniisu.Soovitage head pelmeeni mida kaubandusest leida võib ... tahaks kodus head pelmeeni teha . Kunagi sai kopli lõpus trammipeatuse lokaalis väga head pelmeeni ,eitea kas too koht veel toimib? (seal kus tramm 180 teeb)
Võtsin siis ennast kokku-lõin risti ette ja käisin Kuldhambakeses kebabi mekkimas- no ma ei tea .... kunagi avastasin külmkapist eelmise nädala Rakvere klassikalise sasliku jäänused ja suurest ihnusest üritasin seda makaroniga ära realiseerida - jah seda ta täpselt meenutaski :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2015 06:38 
Kasutaja avatar

Poest küll head pelmeeni ei saa. Ässad käivad ikka restoranis pelkusi söömas :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2015 09:12 
C4V6
Kasutaja avatar

sm.vedru kirjutas:
Nii... pelmeeniisu.Soovitage head pelmeeni mida kaubandusest leida võib ... tahaks kodus head pelmeeni teha . Kunagi sai kopli lõpus trammipeatuse lokaalis väga head pelmeeni ,eitea kas too koht veel toimib? (seal kus tramm 180 teeb)
Võtsin siis ennast kokku-lõin risti ette ja käisin Kuldhambakeses kebabi mekkimas- no ma ei tea .... kunagi avastasin külmkapist eelmise nädala Rakvere klassikalise sasliku jäänused ja suurest ihnusest üritasin seda makaroniga ära realiseerida - jah seda ta täpselt meenutaski :D

Tanel kirjutas:
Pelmeene söön ma üli harva aga kui söön, siis peavad nad olema head. Uvicu kollased on tõesti pisut kehvemaks läinud ja seega ma olen juba kordi ja kordi veidi lihvinud ja proovinud aga retsept mis minul keele perse ära viib on siis selline...

Pelmeenid potti ja vesi peale (ei pritsi kööki täis kui vee hiljem selga lased). Koheselt tõmbad potti turskelt liha üldsemaitseainet, ikka nii, et vesi pruuniks läheb. Pisut karrit, chilli explosionit (lisan ka veidi chilliga oliiviõli), natukene persilladeli/basiilikut ning soola asemel panen veidikene vegeta maitseainet. Rohkelt võib sisse hakkida tilli ning ise panen ka natukene ruccolat. Keedad neid seni kuni nad värvi külge võtnud ja ühes tükis veel (et ei lagune ja pole plögad). Vahepeal oled ahju kuumutanud ilusti 220 kraadi peale. Siis paned nad ahjuplaadile üsna kõrgele ja ehmatad neid seal seni kuni näed, et hakkavad pruuni jumet külge tõmbama ja näevad kuivad välja. Noh, kõrvale tegin veel mõned Šampinjonid peekoni ja suitsukana merevaiguga ning ikka vana hea Saku ele

Edit: Kes tahab võib veel muidugi konsumeerimiseks võtta ka äädikat. Isiklikult ma pelmeene äädikaga süüa ei taha kuigi äädikas väga meeldib.

Pilt

NB ! Pildil olevad Šampinjoni rullid on ka ülilihtne ja tore amps.
Seeni ma ei söö, ainus variant seentest mida ma söön ongi sellised
Pilt
Pilt
Pilt

Ostad poest karbi neid junne, peekonit (mida toekama peekoni leiad, seda parem) ja oma maitsele sobivat merevaiku (mina söön murulauguga reeglina). Viskad junnidelt sabad naher (väga lihtsalt eemalduvad koos sisuga), täidad kõik junnid merevaiguga. Keerad peekoni ümber junnide rulli. Ahju ! Küpsetad kuni peekon enamvähem krõbedaks hakkab minema. Tarvita koheselt, külmast peast ja uuesti soojendatult need süüa ei kõlba !

viewtopic.php?f=7&t=144779&start=15

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2015 18:03 
Kasutaja avatar

Ma ei söö neid seeni ka. Ainsad seened on väikesed marineeritud seened väikse joogi kõrvale :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2015 00:56 

Kaastunne. Mõlemale. Viimane aeg seeni sööma õppida, sest neid seenetoitude variante on lihtsalt nii palju.

KeeduAhjupelmosid eriti ei seedi. Kui tuleb rõve isu krõbedate pelmeenide vastu, siis võtan staabist näiteks ja mõnda aega jälle mureta. Üldiselt keedetult on hea pelmeen ikka kõvasti parem, aga seda normaalset pelmeeni on tõesti poest suht lootusetu leida. Iseenesest on pelmeenitainas muidugi suht lihtne...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2015 01:16 

t4nel kirjutas:
S . T kirjutas:

Mustveest saab kala ja sibulat.

Terve kuradi peipsiäär on täis kala ja sibulat, mida kohalikud Tartu turult ostmas käivad ja siis peiipsi kaldal kohaliku pähe sulle 50% kallimalt maha müüvad.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 18 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis