Tanel kirjutas:
Endale pole viisakas reklaami teha aga siiski, jube vaidlus käib.
https://hlautoosad.ee/?page_id=10&m=16#p1076411
Olles seda kampljekti ca 3a kasutanud siis võin vast midagi ütelda.
Kohati on tegemist kummalise kooslusega. Vasaku külje rida on ülesse välja 3/8 sabale. Kui mutter on laua peal siis on ok seda tühjalt keerata, aga auto küljes olevat asja on nii lühikese ja peenikese sabaga suht nutune keerata. Kui just elu jõuga ei taha sikutada. Õnneks sinna narre saba otsa läheb täpselt pikk 14 padrub mis on 1/2 mõõdus ja sellele pikendus taha. Siis saab tööd tegema hakata. Torxe olen suutnud ilma suurema vaevata puruks keerata nii väikeseid kui padruni omi. Ja ukseraami keerasin, mitte kusagil pasa sees idanenud polti. Puruks läks selle peale, et ukse sees poldid värviga üle lastud ja siis värvi ei suutnud tx30 lahti keerata ja otsustas hoopis kõige kaduva teed minna. Aa, keskmine narre (padrunivaliku eripärast tulenevalt) saab kõige rohkem tööd ja see viskab kohati üle kui saba nurka täpselt 90 kraadi ei hoia. Kuna sabad on metallist siis õues vajaduse ja ligase ilma korral või garaages õlise käega muutub riista käes hoidmine parajaks väljakutseks. Kasti parem külg on usa mõõdus. Kellel ameeriklast pole, seisab see rida niisama tühja ja maha visatud raha. Lehed kuni 19-ni. Mõnikord on auto külge ka midagi suuremat pandud siis peab teisi komplekte otsima hakkama. Näiteks viimati vedasin kasti koju, et vahetan segisti vannitoas ära hui vahetasin, sest mulle ju kohe ei tulnud meelde, et seal on üle 19 mõõdus mutrid. Lehtnarredega tuleb ettevaatlikult ümber käia, sest suunda muuta ei saa. Mingites situatsioonides on võimalik võti auto külge edaspidiseks eluks rippuma jätta

Kokkuvõttes annaks hinnanguks 3+ 5 palli skaalal.
Aga mis puutub toruga narre keeramisse siis pole veel õnnestunud korralikku narret katki keerata. Ilmselt on erinevaid töövõtteid, aga mina lasen keerme enne traatharjaga puhtaks, lasen keemiat ja siis hakkan keerama. Tuhmi karu jõuga mingit sopast junni keerama asudes, lähevadki võtmed/keermed/kandid ära.