3 korda olen käinud. Üks lemmiklinnasi mul

Viimane kord läksime väikse pundiga huvi mõttes autoga, kuna oli puhkus ja aega oli vähe rohkem. Varasemalt ka lennukiga käinud. Lennujaamast vaja kesklinna ca pool tundi rongiga sõita. Rongijaama kõrval kohe Hotell Ibis, kust centrumisse 5-10 min. kõndimist. Samas hotelli/majutuse valik on seal üpris suur ka keskuses sees. Bookingu lehel päris palju igasuguse mugavusastme ja hinnaga pakkumisi, me otsisime käigu pealt ja hätta ei jäänud. Autoga natuke raskem, kuna parkimist pole lihtne ja odav leida.
Vaatamist on seal küll ja veel, nii vanematele, kui noorematele. Me olime rohkem seal baaride ja muu meelelahutuse poolepeal

Kui tahad, teed kanepibaaris ühe jointi ja lahkudes astud punase tulega kõrvalruumi, kus ootab tippmodelli välimusega naisterahvas(d). 50 sissepääs tavaliselt
Seal lihtsalt uskumatu, mis elu käib koguaeg, ei saa(oska) kirjeldada, peab ise nägema.
Turismihooaeg on seal vist koguaeg, olen käinud ka oktoobrikuus ja linn ikka paksult rahvast täis.
Juulis muidugi oli eriti palju. Temperatuur oli ka stabiilselt 30 ringis. Oktoobris oli ka seal 4-5c soojem, kui siin. Hinnad natuke kallimad, kui meil aga mitte väga palju.
Rohkem ei oskagi nagu midagi õelda hetkel, soovitan minna.