Ei ole keskkonsooli ja kickpanelite taga on juhtmekarbid, ehk siis ruumi vast 2mm.
Natuke olen oma tegemistega ka edasi jõudnud.
Ette sai kõlariteks valitud JL audio C3- 600 eli, 6". Tänu sellele tuleb uksepolstreid natuke ymber teha kuid väidetavalt on asi seda väärt. Saan elemendid nädala lõpu poole ja siis hakkan neid ukse kylge modima.
Võimendi tuleb Hertz HDP4 ning HU saab olema Alpine IWE-W585BT, loodan kasutatuna saada muidu läheb budjet täiesti lõhki ja bensuraha enam yldse ei jää
Kaablid: toide, AIV Cosmic 35mm²; RCA, Stinger 6000 3x ja elementidele AIV Cosmic 2x2.5mm²
Supakas, supakad jäävad ilmselt kõige viimaseks ning nende yle pole hetkel veel pead valutanud.
Helisummutuseks on kasutatud STP black goldi suures osas ning natuke mingit 4mm paksu, nö tavalist pigimatti (installeeritud kunagi 2009 aastal).
Esimeste uste sisse läks pigi peagu 2 kihti ning peale veel Silent Coat Noise Isolator 10. Raamid on tegemata sest tuleb otsida mingit plastikut vms millega suuremad augud kinni saada.
Rattakoobaste peale tuleb veel Silent Coat Absorber 7.
Lisan esimesse postitusse ka lingi piltidega ning yritan seda jõudu mööda täiendada.
Pigitamine läks hirmus lapiteki tegemiseks sest kunagi sai autosse pandud kuskil 5.5 ruutu matte lihtsalt selleks, et oleks veelgi vaiksem. Nyyd aga olen otustanud materiali hoolega juurde lisada. Kuna pinda on palju siis ei tea kas juurde ostetud 4,5 ruudust välja tulebki. Hetkel on selleks raha kulunud juba 400e
Kuna tegemist on siiski minu elu esimese projektiga siis igasugused nõuanded on oodatud ning kui midagi väga valesti kuskil peaks olema siis loodan, et keegi juhub ka sellele tähelepanu