Ilmselt uus firma tekib peagi niiehknaa, sest ALM invest ju ka alles 2013 suvel loodud, see business ise on ilmselgelt vanem.
Aga üleandmise osas ma jääks natuke eriarvamusele. Igasuguste sarnaste juhtude puhul tehakse paberid, nn üleandmis-vastuvõtmis akt, kus üks kinnitab et on asja ära andnud ja teine et kätte saanud. Selline võtmete lauale viskamine siiski selleks väga ei kvalifitseeru vast juriidilises mõttes. Minuarust see jurist ise ka alguses ütles, et sisuliselt siiski autot pole nende valdusesse antud ja seetõttu raske midagi teha. Selle paberimajandusega algul üritasidki saada kinnitust, et auto on nende valduses. See, et nad pärast võtmed saatsid, noh jah. Samahästi võiks ju öelda, et need võtmed võidi sinna ka kasvõi selle sama filmimise ajal sokutada, kui kõik kontorist ära jooksid. Nemad õnneks kontorit koristades leidsid

.
Aga jah, selle tagastamisega on tõesti see lugu, et sisuliselt võib seda kasutatud perioodi lugeda ostja nn kasu saamiseks-asja kulumiseks, kui sai kasutada autot. Sisuliselt on võimalik võrdsustada sarnase auto rendimakse hinnaga ja see kinni pidada. Oli kunagi endal juhus, kus Sampo Liising müüs oksjonil autot, millisel hiljem selgus olevat võltsitud kerenumbrid. Tükk aega oli tegemist, et see neile tagasi anda ja jurist arvas, et halvimal juhul võivad kinni pidada nn rendimakse. Põhiline kaklus käis küll selle peale, et ma jõudsin vahepeal tuled ära vahetada ja muid puuduvaid juppe hankida, lisaks elektritöid teha jne. Jupid pika vaidluse peale hüvitati, minu tööd ei pidanud väidetavalt olema võimalik panna rahasse. Nende jurist oli täielik kloun, iga sõna pidi näpitsatega välja kiskuma, korra küll juristi keel vähe vääratas ja jäi mulje nagu nad müükski selliseid võltsitud autosid, siis kui minu jurist sellest kiirelt kinni haaras, siis tuli küll terve jada lauseid kohe vastu, kuidas ta ikka nii seda ei mõelnud jne.