Ilmselt siis räägib iga vana eri juttu või saame üksteisest valesti aru. Konkreetselt oli soov saada infot Corrado diisliks ehitamise kohta, sest registri järgi peaks üks 1.9 66kw arvel olema Eestis (tehasest pole). Kui küsisin infot, et kas ma saaks omale ka samal kaalutusel 1.9 66kw siis öeldi, et ei saa. Sul 118kw ja 118->66kw jääb välja %-dest. Küsisin, et huvitav kuidas siis see arvele saadi, et minuteada on ju 2.0 ja 100kw kõige lahjam Corrado, siis hakati ajama, et siin kirjas, et on 1.8 66kw-st ehitatud, aga no sellist asja pole Corril samuti olemas. Ilmselt oli juba ammu mingi jama tehtud siis, aga peale seda tuli jah pikk jutt, et ka lahjemaks minnes peab olema % piires. Samas arvestades sealseid härrasid, siis äkki tõesti mõni laseb lõdvemalt kui teine. Ühest härrast olen ma siin ka korra varem juttu teinud, kuidas sportpütti arvele ei saanud, kuigi enne tegi sertifikaadist koopia, uuris seda auto all jne. Või kuidas sama vana sportrooli mingi 1h aega kirja pani, kuni kolleeg talle lõpuks juba kurjalt ütles ja näitas mida teha, et ära kiusa inimesi. Ka see nädal käisin just ühte autot arvele võtmas, kui minu autot vaadanud isik vaatas korra läbisõidu ja VIN koodi, siis täpselt samasuguse protsessi korral kõrvalautot tegi see sama eelkirjeldatud isik. Tema tegi pilte, otsis kõiki kerekoode nii mootoriruumist kui salongist jne. Pildistas ka tagumisi koopaid ja ma ei saanudki aru mida kõike veel. Igatahes mul oli juba esmase ülevaatuse akt (auto välisriigist) ammu käes, kui see alles ümber auto tsillis. Sisse sõitsime koos

. Teenindussaali ta ka selleks ajaks veel ei jõudnud, kui mul juba sealt teh pass ja numbrid ka käes olid.