No nii, paluks vihjeid kuhu autoga minna. Tean, et hinnad igalpool pisut teissugused aga vastavalt tööle vastav kvaliteet. Oookei, las see asi jääda. Talw ju ikkagi tulekul, võiks miskit puhtax teha. Ütlen ausalt, autost pilte pole. sihuke tavaline Audi. Olgu pole oluline. Saadsin kokku 7 e-meil kirja erinevatele pesulatele, et mis vastatakse. Kiri oli siuke lühike ja konkreetne. Teeks kemmi ja läigestaks ära ja talveks vaha peale. Sõnastus vähe korrektsem ja viisakam aga saate aru küll. Soovisin ainult hindasid teada saada, et omad valikud ja järeldused teha, mis ültse maksab ja mida endas sisaldab. Lihtne on ofkooors hindasid ise lugeda aga paljudel pole hindasid väljas, ei fbs ei kodulehel ei kuskil. Noo, okei, läks ööpäev mööda. Kõik 7 ilusti kirjad tagasi saatnud. Lühidalt kokkuvõte. vb on see aint minu arvamus aga pole oluline. 7 pesulale saadetud kirjadest 3 vastasid, et tule kohale, teeme personaalse pakkumise. Kurat, ega ma litsi ei telli. Minule tunduvad need persoanaalsed pakkumised stiilis, tule kohale, müügimees räägib ilusa jutu kokku jne.. ookei, ma saan aru, et soovitakse üle vaadata ja valime välja, mis autole valida jne aga siiski, seda kõike saaks ka ju e-maili teel teha või olen ma rumal? Mingi üldkujutava pildi saab ikka ette. Okei, 1 ettevõte jättis väga kehva mulje. saatis kirja, ülemus tuleb homme, helista talle.... whaaaat??? Ettevõte, lgp. kes te olete eestis 10a. tegtsenud, saadate potensiaalsele kliendile siukse kirja weh??? ja siis fb lehel ilutsevad ilusad pildid ilusatest autodest.. mismõttes? kelle autod need on siis, sõprade tuttavate omad? Nagu mainisin, sis halvustaval toonil enda seisukohalt ühegi ettevõtte nime ei soovi avalikustada. sõelale jäid ülejäänd 3. Väga ilusti korrektselt viisakalt sõnastatud, lahti seletatud mis ja mida.. müts maha poiste ees. ma võin tsipa kiiksuga olla, et ainult meili kirjade järgi oma elu otsustava hyper super valiku teen aga hindan, et vastatakse korrektselt tagasi, mitte siuke poolik. Ouki douki, sõelale jäid mrcap, skyautospa, rdldetailing. Hinnad kõigil pea samad, pluss miinus sada euri. Kelle jutule minna? tehtavad tööd, läigestamine ja keemiline pesu ja nahahooldus.
|