Ei ole viitsinu uuendada teemat, aga võtsin end kokku nüüd, väga palju pole tehtud, aga midagi ikka.
Ustega olen niikaugele jõudnud, et remonttükid külge keevitanud, seest rooste välja lõiganud ning uued tükid asemel teinud.
Hetkel ootavad mõlemad uksed tina ja pahtlit.

Mingi aeg sai lastud VWKlubi kasutajal Zender painutada tagaluugi plekk. Kui selle kätte sain, hakkasin veidi tegema.
Kuna plekk oli sirge, siis oli vaja saada nurgatükkidega vastav kurv "luugile", natuke nuputamist ja oligi vajalikud tükid valmis.
Kolleegiga koos sai siis lõpuks vastav kurv valmis ning järgmiseks tegin raami sisse, et korralikult jäik jääks.
Nüüd millalgi vaja poodidesse uurima minna, et millest uued hinged, lukusti jne. teha.

Ühel hetkel said flantsid ka valmis.

Ette sai kohe ketas koos supporti ja asjadega külge krutitud, VR6 support koos 280mm Corrado kettaga.
Ette veel vaja 10mm flantsi.

Tagumise flantsiga selline naljakas lugu, et ühes kohas lõigati toorik välja ning teises puuriti ja keermestati.
Esimesega saad väga hästi hakkama, aga kui läksin puurima ja keermestama, siis nad suutsid midagi nii valesti panna, et üks auk pool cm nihkes.
Kuigi mul olid tsentrid ette löödud ning joonis ka olemas, joonist neil vaja polnud, sest tegid tsentrite järgi, mis sobis mulle paremini.
Vahet pole, 3 polti hoiab ja neljanda juurest panen mõne punktiga kinni arvatavasti.
Flants toob mõlemat ratast 30mm välja ning 50mm autot madalamale (endiselt ilge maastur).
Tagumised kettad on ka korralik naljanumber, ei tea, mida nendega ette võtan, pole leidnud netist midagi tarka kah...
Taha läheb Golf 3 pidurisüsteem. Sild polnud piltide tegemise ajal korralikult all, enne liivapritsi ei hakka pukse ja asju ostma.