Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 13:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 13.06.2009 13:00 

Sõber jäi hiljuti vahele (olin ise ka autos) 29 +/- 8 (vastutulevast autost mõõdeti), öeldi, et sul mitmes rikkumine ja ületamist vähemalt +21, et ei saa kohapeal teha, nädal aega hiljem jäi teine sõber samamoodi kiirusega vahele, seisvast autost mõõdeti, kas 24 +/- 3 või midagi sellist, see selleks, tulemus oli sama, ületamist oli samuti vähemalt 21 km/h ja samuti kehtiv trahv oli all, tehti kohapealt trahv... kas siis saab või ei saa, krt, ühed saavad ja teised ei saa? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2009 13:38 

kuni 40 ületamist saab teha kohapeal minu meelest.
kui mul 22 üle oli, siis öeldi, et nad saaksid teha kohapeal, kui ma oleksin täisealine.
ja kui mul 41 üle oli, siis nad ütlesid, et nii suure ületamisega koha peal teha ei või.

EDIT: kui mul 22 üle oli, siis nad oleksid ka kiirmenetlusega mulle 1500 teinud, aga olin alaealine ja otsustati mulle hiljem hoopis 2100 ja 1 kuu jalameheks.

Viimati muutis ghozt, 13.06.2009 19:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2009 14:23 

Kui paar aastat tagasi +39 maha võeti, all kehtivaid polnud, siis ka öeldi, et ei saa kohapeal teha, jäin suht napilt sinna teise järgu lõppu ja tehtigi maksimum 3000.- ära, koha peal nad arvasid, et vb 1200.- tehakse, ehk siis siukse numbriga oleksin pääsenud, kui nad oleksid saanud kiirmenetluse teha, aga kuna see oli üle kahe aasta tagasi, siis nagu ei teagi, et mismoodi praegu need asjad käivad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2009 23:31 

Saaremaal istusid 2 tüüpi Ducatoga terve päeva samas kohas Kuivastu tee ääres mingis bussipeatuses... ilge vihmaga. Ilmselt suurest igavusest peeti kinni:
P: "Tead miks kinni pidasime?"
M: "Ei oska arvata"
P: "Kiiruse pärast... " ja muigas rahulolevalt
M: "Ok"
P: "Tead palju piirang on?"
M: "Tean...100"
P: "Väga õige... aga sina kihutasid 106-ga :D"
P: "Tee on vihmaga kohati väga libe, nii et jälgige hoolikamalt kiiruse valikut."
Kontrolliti dokumente ja paariline suht pikalt uuris autot ning sooviti head teed...
Meeldivad tegelased :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2009 11:51 
Moderator
Kasutaja avatar

Orissaare politsei jah.

Aasta vms tagasi sai tsikliga radarisse söidetud seal ning kui autos trahvi vormistati, siis hakkas järsku vägev padukas vihma sadama. Siis nad uurisid, et mismoodi ma siissellise ilmaga söidan ja et kas vesi läbi kinnaste ei tule ja kas külm pole jne.
Trahv tehtud, hüppasin sarve ja kimasin vihmapilve alt välja :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 09:50 
Kasutaja avatar

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=134462

Näha jälle, kui toredad abivalmid inimesed politseid on, enne lasevad silmnähtavalt purjus juhi rooli, siis vaatavad kuidas tal sõitmine välja tuleb, lasevad tal punase tule alt läbi sõita, et äkki teeb avarii, siis saab rohkem actionit ja suurema trahvi teha.

Oleks ju teine ja palju igavam variant olnud. Oleks inimese autost välja kutsunud ja arestimajja kainenema viinud ja keegi oleks veel aitähh ka politseile hommikul kainena öelnud(seda ei saa lubada muidugi.) Igatahes 5+ politseile, huvitav palju reaalselt selliseid juhtumeid on üldse, mis kajastamist ei leia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 11:15 
Moderator
Kasutaja avatar

Minuarust väga normaalne käitumine politsei poolt. Potensiaalset mõrvarit tulebki niipalju jebida kui võimalik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 11:21 

qpi kirjutas:

Näha jälle, kui toredad abivalmid inimesed politseid on, enne lasevad silmnähtavalt purjus juhi rooli, siis vaatavad kuidas tal sõitmine välja tuleb, lasevad tal punase tule alt läbi sõita, et äkki teeb avarii, siis saab rohkem actionit ja suurema trahvi teha.

Oleks ju teine ja palju igavam variant olnud. Oleks inimese autost välja kutsunud ja arestimajja kainenema viinud ja keegi oleks veel aitähh ka politseile hommikul kainena öelnud(seda ei saa lubada muidugi.) Igatahes 5+ politseile, huvitav palju reaalselt selliseid juhtumeid on üldse, mis kajastamist ei leia.

Nad ei saa midagi niiviisi teha kui juht lihtsalt autos on, muud varianti polnudki kui lasta tal sõitma hakata peale mida anti ju KOHE peatumismärguanne, mitte ei lasknud nad meelega tal sõita läbi punase tule. Juht ise eiras peatumismärguannet.

Jah võid hakata siin juttu ajama sellest, et oleks kohe tuldud rääkima siis poleks äkki rooli roninud, ent järgmise korra ärahoidmiseks on see suhteliselt kesine vahend. Mina olen politsei käitumisega täiesti päri.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 11:39 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
qpi kirjutas:

Nad ei saa midagi niiviisi teha kui juht lihtsalt autos on, muud varianti polnudki kui lasta tal sõitma hakata peale mida anti ju KOHE peatumismärguanne, mitte ei lasknud nad meelega tal sõita läbi punase tule. Juht ise eiras peatumismärguannet.

Jah võid hakata siin juttu ajama sellest, et oleks kohe tuldud rääkima siis poleks äkki rooli roninud, ent järgmise korra ärahoidmiseks on see suhteliselt kesine vahend. Mina olen politsei käitumisega täiesti päri.

Aga kui selle punasetulega ristmikul oleks inimene alla jäänud mis siis oleks politseinikud teinud?
Nad oleks saand juba selle eest ära väänata kui tüüp istub töötavas autos juhikohal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 11:54 

Kus on siia alles politseinikke tekkinud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 12:08 

ozzu kirjutas:
Nad oleks saand juba selle eest ära väänata kui tüüp istub töötavas autos juhikohal.

Legend. Peab kasvõi mõne cm liikuma. Nagu ka see on legend, et täis peaga jalgrattaga sõidu eest võetakse autojuhiload ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 12:15 
Kasutaja avatar

Tort kirjutas:
ozzu kirjutas:

Legend. Peab kasvõi mõne cm liikuma. Nagu ka see on legend, et täis peaga jalgrattaga sõidu eest võetakse autojuhiload ära.

Mul tuttaval tehti mingi 3-4 aastat tagasi selle eets litakas ära et oli vääna jõessus poe eest platsil jumala juua täis ja vedeles rooli taga auto käis muusika mängis uksed lahti ja juhtus politsei sinna ja väänas ära talle.
Ühtki tist inimest pold läheduses aga politsei ei näinud ka et tema selle autoga oleks sõitnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 12:37 
Kasutaja avatar

Kunagi sai kaine autojuht oldud ja istusime Tabasalus autos, sõbrad jõid viina jne, seejärel parkis politsei auto meie kõrvale ja ootas...kuni ma siis ~tunni pärast liikuma hakkasin ja pidas kinni, pandi puhuma, joovet polnud ja lahkusid.

...tund läks kirja neil :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 13:07 
Kasutaja avatar

Kas see polnud mitte nii, et kui võtit ees ei ole, ei saa nad midagi teha...niiet kui tuleb, visake võti pardatsokki ja asi korras

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 13:15 
Kasutaja avatar

ozzu kirjutas:
Tort kirjutas:
ozzu kirjutas:

Mul tuttaval tehti mingi 3-4 aastat tagasi selle eets litakas ära et oli vääna jõessus poe eest platsil jumala juua täis ja vedeles rooli taga auto käis muusika mängis uksed lahti ja juhtus politsei sinna ja väänas ära talle.
Ühtki tist inimest pold läheduses aga politsei ei näinud ka et tema selle autoga oleks sõitnud.

Mille ta siis ära väänas? See, et kuskilt kaugelt sõbra sõbra ema tädi poja sõber (NB! tuttav ikkagi!) sai joobes peaga trahvi, püüdes end õigustada, et istus ainult roolis ja auto käis ja näe ikkagi sai trahvi on hülgemöla. :bs :help

Hea näide minu arust nokkadest, kes lihtsalt protestivad ainult protesti enda mõttes. Esimene vend vingub selle kallal, et politseinikud LASID inimese rooli täispeaga. Kujutate ette ka missugune oleks olnud jutt siis kui tõepoolest oleks tehtud nii, et tüüp oleks seisvast autost välja kutsutud ja kainerisse viidud? Stiilis: "politsei ei saa nii teha ja et ansip on paha ja meil on politseiriik jne"

Sarnaselt Blackule, arvan ma, et politsei käitus igati normaalselt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis