Martpoiss kirjutas:
Pooleli ära kindlasti jäta, niikaua kuni uusi akusid ei ole peaks ju kolme akuga ka hakkama saama

Eks lähinädalatel selgub mis saab. Mootor ikka ei käi, tundub, et monopritsel miskit ikkagi häda. Lisaks tuleb ka kuskilt vesi salongi jälle suurema vihmaga.
Kolme akuga saaks aga kogu selle kraami sisse ja välja võtmine on suht ränk töö ja mitu korda ma seda teha ei kavatse. Tänu sellele, et üks aku perses oli said teised kah juba veidi üle laadimist ja kuuma. See on nagu lumepalli efekt, üks pott kukub ära ja siis hakkavad teised rohkem voolu saama, kuumus kasvab ja järjest hakkavad minema. Powercell tundub täitsa korras olevat, teised 2 on veidi vist kuuma saanud, sest külgedelt on tunda, et on veidike paisunud. Võibolla kestavad veel aastaid, võibolla sureb järgmine juba homme, krt seda teab.
Arvestades, et ühe uue aku leti hind on umbes 700 eurot(mina muidugi niipalju ei maksaks) siis ega see otsus kergelt ei tule. Üle perse ma midagi teha ei taha ja kui läheb ostuks siis 4 tükki ning läheb ka kaks 180A genekat peale koos välise regulaatoriga.
Genekad ja regulaator on juba ammu olemas ja pididki juba peale minema aga siis juhtus see aku asi.