ordi30 kirjutas:
7 pesulale saadetud kirjadest 3 vastasid, et tule kohale, teeme personaalse pakkumise. Kurat, ega ma litsi ei telli. Minule tunduvad need persoanaalsed pakkumised stiilis, tule kohale, müügimees räägib ilusa jutu kokku jne.. ookei, ma saan aru, et soovitakse üle vaadata ja valime välja, mis autole valida jne aga siiski, seda kõike saaks ka ju e-maili teel teha või olen ma rumal? Mingi üldkujutava pildi saab ikka ette.
Faaa..keegi ei tea ju millises arheoloogilises olukorras su auto on..mõni ei taha mingit pakkumist mingi puuotsast teha vaid konkreetsele isendile...müügimehe ilus jutt või mitte, kui oled võhik siis määritakse pähe midaiganes, kui aga jagad biiti siis ei räägi ka hea müügimees pehmeks, seega vahet ei oma...ja
korralikel pesulatel kodulehel on hinnad-asjad reeglina ikka olemas saab ikka pildi ette küll.
ordi30 kirjutas:
Okei, 1 ettevõte jättis väga kehva mulje. saatis kirja, ülemus tuleb homme, helista talle.... whaaaat??? Ettevõte, lgp. kes te olete eestis 10a. tegtsenud, saadate potensiaalsele kliendile siukse kirja weh??? ja siis fb lehel ilutsevad ilusad pildid ilusatest autodest.. mismõttes? kelle autod need on siis, sõprade tuttavate omad?
Pildid on nagunii portfolio, näed mis on tehtud tööd reaalselt...mis puudutab ülemustele helistamisse siis on võimalik et tema ainuisikuliselt kujundab broneerimised ja hinnad, töötajal pole sõnaõigust antud selle osas...tulebki ülemusele helistada ja asi jokk