bte kirjutas:
:D
100-ga võin selle vana firma ükskõik kellele maha müüa

Kui vara on arestitud kohtutäituri poolt, siis on päris keeruline seda ise müüa. Kas võib sellest hooletust vihjest ehk välja lugeda, et sinu ärifilosoofia ongi luua ettevõte, jääda võlgu partneritele ja töövõtjatele ja siis see põhja lasta? Miks peaks keegi sellisel juhul sinu juures töötada tahtma?
bte kirjutas:
Igatahes, töökuulutus alles, kes tööd tahab, see võtab ühendust.
Mis ettevõtte tööd pakub? Kas vormistatakse ametlikult? Miks sa nendest küsimustest kõrvale hiilid?
bte kirjutas:
Seni pole keegi vajalikuks pidanud töölt lahkuda. Ilmselt on sellel põhjus..
Äkki on põhjuseks see, et kui pole tööle vormistatud, siis ei saa ka töölt lahkuda?
bte kirjutas:
Ega see, et ma täituritele jne noorusajast võlgu olen jäänud, ei tähenda, et ma tänases päevas elada ei oskaks.
Kohtutäitur ei ole võlausaldaja - talle ei saa võlgu jääda, tema täidab võlgnevust kellelegi teisele, mis on kohtu kaudu välja mõistetud või otse täidetav. Ära häma. Kui tänases päevas toimub varade arestimine ja aktiivne täitemenetlus, siis paraku tähendab see just seda, et nagu ei oska elada.
bte kirjutas:
See eluaegne skeemitamise vajadus on hoopis mind edukamaks teinud, kui suur osa siinseid tatipritse
Hetkel tundub, et see eluaegne skeemitamise vajadus on teinud sind varatuks võlglaseks juba noores eas, kes elab illussoorses maailmas, kus kohustused kaovad kuhugi iseenesest, võlad ei ole maksmiseks ja seadused täitmiseks. Usaldusväärse tööandja maineni on siit väga pikk tee käia.