Kuna e34 on koguaeg sümpaatne olnud siis sai eelmine aasta novembri alguses endale üks õnnetus ligiveetud.
Tegu 1992a 525i nonvanos manuaaliga. Kw141.
Lisadeks El katuseluuk, 2xelaknad. Õnneks on masinal olemas aga nö suur kaabeldus ehk siis lisasid juurde lisada pole keeruline.
Minu käes auto 3 kuu jooksul lisaks pärnust koju sõidule veel 40km sõitnud siis väga palju remontida pole jõudnud ja vahetusse on läinud vaid mahlad ja termostaat. Ning sai ka LSD differ alla pandud.
Välimuse ning sisu poolest on muidugi kõvasti rohkem muutunud.
Paar pilti milline masin ostes oli:

Vahepeal sai poolnahksisu ostetud:

Siis aga sai juhuse tahtel ette teised istmed :

Ootan ka inglismaalt nahavärvi et hooldus teha.
Ette tegin hellablackid, tulid ka tumedad suunad, tumedad neerud, uued udutuled ja v8 lisad.

Taha tulid hellablack-id ja autole ka carbon märgid, ette-taha ning veljekapslid.

Lisaks kui kellegil on sama tooni masin olemas (Brokatrot) Siis oleks vaja kõrvalistujapoolseid uksi. Võib ka hea hinnaga pakkuda teist värvi uksi ja tagaluuki.
Kui nüüd auto alumine osa, tagaluuk ja kapott ning esitiivad üle värvida võib vaikselt rahule jääda.
Otsin ka nahast tagumist istet. Ja muret tekitab liigne mootorimüra salongis.
Üheks põhjustajateks oli rooli varda ja tulemüür ivaheline kumm mis oli küljest tuld.

Eelnevalt sõitsin volvo s80 ja 2000a omegaga nii et võibolla peabki e34 rohkem müra tegema kui ma mäletasin aga k ui keegi oskab öelda veel mõne asja mis üle vaadata siis olen avatud igasugusele infole.
Nüüd hakkan siis päevikut järjest täiendama sest masin hakkab igapäevaselt kasutust leidma.