viskasin naisega prismas manti korvi, ühes vahes pakuti Härmase Mexicana pitsat. Mõtlesin, et noh, tasuta pitsa tiku otsas, maitsen ära. Vaatasime naisega teineteisele otsa ja padavai külmaleti juurde. Võtsime kohe 2 tükki ja viskasime juba valitud kola riiulile tagasi. Maksid 1,59 ja kaaluvad 400g. Meist jäi sinna 2tk veel järgi, singipitsad olid juba otsas. Läksin siis tagasi neiudele ütleme, et külmlett on tühi, selleks ajaks oli neile maitsjate järjekord tekkinud.
Ülicooli ajal oli mul reede vaba päev ja iga kord õgisin sügavkülmutatud pitsat, sest raha ju niikuinii ei olnud. Nii et olen vist kõik eestis müüdavad variandid läbi proovinud ja kõigis pettunud (peale ristorante). See oli esimene, mis pettis ära, et sügavkülmast läbi käinud. Küsisin veel neiudelt üle, et oot, päriselt ka tuleb sügavkülmaleti juurde minna.
Ma algul mõtlesin, et kohapeal oldi degusteerimiseks natuke katet juurde pudistatud, aga ei, täiesti asjalikud kärakad olid peal. Põhi oli küll paks, aga kohev nagu olekski kodus ahjus valminud.
Ütlen ausalt, et kui poleks degusteerimise otsa sattunud, poleks võib-olla kunagi ostnud, sest eesti sügavkülmapitsad on üldjuhul väga rõlged säästuvariandid + rahakott kannatab vabalt ka õigemat toitu.
http://www.balbiino.ee/tooted/muud-toot ... canapitsa/