chatwalker kirjutas:
kurvavõitu kirjutas:
ma arvan et asi lihtsalt põhimõttes see 40kr kätte saada, mille ta ka sai. tunnen ka mõnda inimest kelle suhtumine on selline et vahet pole kas ma maksan sulle 500kr võetud võlga tagasi 400 või 500. aga päris nii ju tegelikult õige ei ole, ka 2kr on raha, eriti mulle, ma kogun neid.
Eks ma saan sellest aru ka, aga no jah. kas nüüd kohe petis ja ebausaldusväärne. no ma ei tea. Peaks vist kohtu kaudu avalikku vabandust nõudma hakkama.
E: Ja võlgujäädud summa oli 20.-, kandsin 40, et vait jääks.
Mõtlemiseks mõned väljavõtted enne kui kohtu poole pöörduma hakkad ja avalikku vabandust nõudma:
Tsiteeri:
Tere. Sain chatwalkerilt kasutaja parooli, ning tema palvel kirjutan siia põhjenduse, miks kasutaja pole oma võlgnevust likvideerinud. Nimelt viibib antud inimene kuni 23da juunini alimentide maksekohustuse mittetäitmise tõttu kinnises asutuses.
Tsiteeri:
vana ... istub kinni jah,mina ootan temalt oma 1400.- võlga.
Tsiteeri:
Mida te kõik ootate inimeselt kes läheb vangi alimentide mitte maksmise pärast aga ometigi on juba uus nö.alimendiports tulekul:O Tean inimest kellele ta on juba 3 aastat 30 kilo võlgu ja jätkuvalt lubab kanda raha üle, võimalikult kiirelt.Kord lasti töölt lahti ja kord kohtutäiturid jõudsid ette.Inimene on kriminaalkorras korduvalt karistatud ja väärtegude eest trahve oma 50-100 kilo
jne. Jutt ei ole siin ainult 20,- st kroonist vaid juba suuremamahulisest ettekavatsetud pettuste korraldamises (
20 krooni tasumiseks läks ju 242 päeva). Lihtsalt inimestele ettevaatuse tekitamiseks, keegi ei keela sul oma nime puhastada ja kui Sinu kohta tekib positiivset järelkaja, siis tekib seda ka siia teemasse ja asi loetakse ammendatuks. Enne, kui Sa ei ole suutnud veenda teisi oma heatahtlikkuses on targem hoiatada kõiki tulevasi "kliente".