Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 09.02.2016 23:54 

Inimesed vist päris hulluks läinud :D. 600 eurise masina puhul loodetakse ka, et müüakse veatut autot..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2016 00:37 
Kasutaja avatar

lxx2 kirjutas:
Inimesed vist päris hulluks läinud :D. 600 eurise masina puhul loodetakse ka, et müüakse veatut autot..

ka ma ei mõista seda, mu arust juba 1000 euriselt autolt oodata 5+ tehnikat ja roostevaba kere on veits veider.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2016 00:46 

Toivoku kirjutas:
lxx2 kirjutas:

ka ma ei mõista seda, mu arust juba 1000 euriselt autolt oodata 5+ tehnikat ja roostevaba kere on veits veider.

Oleneb muidugi mida osta. Kurvasilmse puhul tõesti, aga kas ka näiteks mingi 2002a matiz-i ostes? Kogu point on ikkagi selles, et kui auto on keskmise või alla keskmise turuhinna - siis võiks eeldada, et tegu on keskmises või alla keskmises korras sõidukiga ka. Endale ostes olen siiani valinud nö. turu kallima variandi (v.a see neetud A4 mille sõbra käest ostsin, et järgmine päev ei peaks taksoga tööle minema ja mis osutus kõige jubedamaks lagunejaks ever :D). X5 võtsin ka pea 3.5k kallima kui see esimene roim mida sai vaadatud, aga samas sai jooksu sportpaketi velgi koos rehvidega ja remondi peale on läinud vaid paarsada euri :) aasta jooksul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2016 10:07 
Kasutaja avatar

kui viitsid otsida ja mitukümmend roigast läbi käia, siis võid lõpuks midagi asjalikku leida. Näiteks see vectra mis mul kevadel oli - 500 või 600 euriga ostsin, ei mäletagi. Kui posti otsa sõidetud tagaluuk välja arvata, siis kere oli korras, põhi oli nagu tehasest tulnud. Mootor töötas ilusti, automaatkast vahetas käiku ja edasi läks ka nagu 100kw tomati otsas. Sisu puhas, kliimaautomaatik peal aga katki nagu ikka, isegi aknad käisid elektriga üles-alla ja kompuuter näitas keskmiseks kuluks 7,6. Sillad muidugi kolisesid nii mis jube ja mootor pressis kuskilt 200km peale pool liitrit õli välja, aga kuna tegu oli vectraga, siis ma usun, et paarisaja euri remondiga oleks sellest saanud pikalt püsiva masina. Ehk siis ostuhind + korda tegemine oleks jäänud tõenäolisetl alla 1000 euri.

Selle müümine oli ka omaette huumor, müütasin 600 euriga ja siis inimestele vist ei meeldinud rooste puudus. Lõpuks üks pohmellis taat ostis ära, sõitsime koos Lasnamäele, parkisime massina ära, ajasime paberid korda ja taat pakkis mind koos oma naisukese, 30ndates tütre ja tolle ca 10-aastase tütrega B3 audisse ja tõi linna tagasi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2016 13:38 
Kasutaja avatar

Mul trehvas eriline ahv autot ostma...
Helistab keegi tegelane kohe esimese jutuga "Ma ostan auto ära" ilma, et küsiks mis autol veel lisaks viga võib olla vms... Mitte ühte küsimust ka tehnika või rooste kohta " Broneerin auto ära ja tulen järgi, võta kuulutus maha" - Pressisin siis ise peale ,et kas ehk oleks soovi natukene lähemalt autost ka midagi kuulda ?
Alles siis lasi ta mul autost rääkida. Talle asi sobis ja ütles, et tuleb ja saadab kinnitus smssi, et ostab kindlasti auto ära .... Ise jäin mõtlema mis see SMS annab ? Ostma see ju ei kohusta ju..
Igatahes poh ütlesin ,et tule eks siis näis, lubas 2 päeva pärast siin olla. Kuulutust ma maha ei võtnud!
Ja vaata imet telefon heliseb, et on poolel teel, kuhu täpsemalt tulla? Andsin aadressi kuhu tulla ja saime kokku. Uurib ja puurib autot ja siis hakkab pihta, et kurat ikka pole päris see mis ma tahaks.
Mis seal ikka mine proovi sõida ja anna teada kas ostad või ei. Sõidab ringi mingi 15 min ( ma ise kaasa ei läinud) jõuab tagasi ja sügab end seal veidi " ma võtan ära, pean raha minema välja võtma "
Sai veel jutustatud pikalt kuna tahtis autot raja autoks osta ja mul oli lisaks pakkuda veel kõik võimalike osi auto juhitavuse ja jõu parandamiseks. Tundis huvi pm kõige vastu, et võtab need ka ära aga mitte täna. Sai paberidki osaliselt ära täidetud ja siis ta läks raha järgi. Pikka aega on vaikus ei tea kuhu ta nüüd jäi. Tuleb siis sms sisuga " Kuule ma ikka ei osta autot müü kellegile teisele" Ma olin sellisest lennukist nii hämmingus, et alguses ei osanudki kohe kuidagi reageerida isegi.
Tund hiljem kätte oleks saanud ta ega siis vist oleks vitsa ka sunnikule andud, võinuks siis kohe öelda, et ei ikka ei osta! Nuxxxs mu ajusid seal 2 tundi ja ütles, et ostab täitis paberid isegi ära ja siis nii ?? noo ma ei tea... mul siiani hämming tegelt, kuidas nii saab ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2016 14:43 

See tänapäeva laste viga, kokkulepped ei maksa ja teiste aega ei osata väärtustada. Vanasti mehe sõna ka maksis midagi, nüüd ei kasva enam mehigi, ongi ainult kxsipüksid ja tilganäppijad jäänud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2016 15:07 

jõudis automaadini, vaatas konto jääki ja mõtles et krt lähen ikka bussiga koju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2016 16:01 
Kasutaja avatar

Ma ise mõtlen ka ,et ehk polnud piisavalt raha vms ... Aga sõitis 200km maha, et sinna tulla ja platsi lendas suht uue focus ST-ga.... Kui autot ostma lähed võiks ennem vaadata kas ikka on raha ,et autot osta... Tegemist polnud kalli autoga ka... 8k nokine ( ehk ca 800 euri ) ne civicu närakas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 14:28 
Kasutaja avatar

Elu on seiklus.
Läksin eile Tallinnasse kindla plaaniga osta see http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=0ba8dc3837796f318d0c9cefbb30c8f6.
Auto kontrollitud, proovisõit tehtud, läksime Saue arki ümber regama. Pärast lasin paagi silmini ja läksin müüjat lasnakale koju viima. Jüri ringi poolt Peterburi teele lähenedes sõitsin läbi mingist lohust, käis mingi imelik mütsatus ja jõud kadus. Peterburi tee äärde jõudes(0,5-1km) enam auto paigalt ei liikund. D sees ja alt tuli ainult raginat.
Edasi juhtus nii et tegime uuesti ostu-müügi lepingud ja kutt andis rulli tagasi. Tellisin takso ja sõitsin minema. Hävisin küll regamise ja paagitäie küttega aga antud auto hinna juures ei olegi see summa nii oluline. Tund hiljem vormistasin juba teise sõiduki ostu-müügi pabereid. Uuel 30kw vähem kuid minek tundub kõvasti parem.
Õhtul saatis esimese auto müüja sõnumi et kast jahe ja vahetus 1-1,5K€. Pakkus autot 4000€ eest kui ise korda viitsin teha.
Usun et 3500€ eest saab kätte. LS tundub olevat õige. Peal webasto mis pidi töötama. Alt kontrollides tüv punktis oli ainuke viga lekkiv tagadiffri esimene tihend ja sumpal õmbluse juures ca 2cm pikk auk. Hõbedaste karpide peal oli ka veidi roostet.

Silberist uurisin selle 150kw õigsuse kohta ning tehasest tuli vin koodi järgi pärides selline vastus:"Sain homologatsiooniosakonnast vastuse - auto alusdokumentides on 120 KW. Seega ei oska meie kommenteerida, kust see 150 KW võetud on."

VIN:
1J8G2E8A74Y160363
In Service Date:
esmaspäev, 20. Detsember 2004. a
Year/Model:
2004 JEEP GR CHEROKEE OVERLAND 4X4 SPORT U
Odometer:
1 kilometers
Currency:
EER
WCC Code:
224

Summary Preview

Service Information
Year/Model:
2004 JEEP GR CHEROKEE OVERLAND 4X4 SPORT U
Last Odometer:
120 764 kilometers on neljapäev, 28. Aprill 2011. a
Body Style:
WGJS74
In-Service Date:
esmaspäev, 20. Detsember 2004. a
Engine:
ENF-2.7L I5 20V T/Diesel DI Engine
In-Service Odometer:
0 kilometers
Transmission:
DGJ-5-Speed Auto W5A580 Transmission
Odometer Type:
kilometers
Color 1:
PXR-Brilliant Black Crystal Pearl Coat
Car Line:
Z
Color 2:
QXR-Brilliant Black Crystal Pearl Coat
Build Date:
reede, 12. November 2004. a
Current Market Register:
I
Hour:
11
Book:
R

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 15:40 
Kasutaja avatar

Võru Autoaed vs. vanem härrasmees. Kopeeritud ühe dialoogi osapoole loal! Tundub, et MASU on möödas ja automüüjd tunnevad ennast jälle kunnidena:
"Üks klienditeeninduse case tänasest päevast. Tegi kohe tuju heaks, tühjalt kohalt pentsik pala sedasi võtta smile-emotikon.

Vana autoga juhtus üks asi, hakkasin uut vaatama. Leidsin mingi isendi, mis tundus huvitav, müüjaks miski veider Võru Autoaed, aga mõtlesin, et küsin hinna kohta. Edasi läks kõik nii:

Meilivahetus muutmata kujul:

Minu kiri->
"Tere!
Olen huvitatud selle (link) auto ostmisest, aga hind on natukene kallivõitu.
Ma teen omapoolse pakkumise 18500. Ostan eraisikuna liisingusse.
Edu!
Nimi Perenimi, telefon"

Vastus->
"Tere
Kus tuleb kyll inimestel môttesse teha ulmelisi pakkumisi...

lugupidamisega/best regards/mfg
Ivo Ossis
OÜ Võru Autoaed
müügijuht
tel.+3725044558
email:voru.autoaed@hotmail.com
http://www.cars.ee"

Minu kiri->
"Sealt samast, kust tuleb automüüjatel ulmelised odomeetrinäidud ja standardjutt, et auto on toodud saksast ja kohaliku pastori naine käis sellega pühapäeviti piima järgi.
Omaetteküsimus on veel ka see, et kust tuleb ettevõtte müügijuhil pähe oma nime ja firma allkirjaga võimaliku kliendi pakutud hinnale selline vastus saata.
Aga edu tegemistes, kindlasti on teil väga kiire ja pole vaja rohkem ennast minuga vaevata."

Vastus->
"Meie toome autosid ainult Itaaliast ja mitte pastorite omi.
Kôik autod on originaallàbisôiduga ja tehniliselt kontrollitud.
Kindlasti pole meil kiire ja pühendame kogu oma tööaja klientidele, aga vôimalik klient ei ole see, kes teeb pakkumisi, mis on ebareaalsed.
Teile teadmiseks, et kasutatud automyygi sektor tegutseb juurdehindlusega, mis jààb ca 5-10% vahele.
Nii et soovitan ônne proovida eraisikutest myyjatega vôi osta lotot.

Ivo Ossis
OÜ Võru Autoaed
müügijuht
tel.+3725044558
http://www.cars.ee

Minu kiri->
"Teeme nüüd tööd edasi ja proovige ehmatusest üle saada, et tuli klient sooviga autot osta ja tegi omapoolse pakkumise.
Ei saa kokkuleppele, siis ei saa. Mulle jääb arusaamatuks see emotsionaalne ja kliendiga suhtlemiseks täiesti sobimatu kirjaviis.
Aga kes olen mina, et kõigest siin maailmas aru saada. Kasutatud autode müüjad ja taksojuhid on minus alati teatavat hämmeldust esile kutsunud.

Edu!"

Vastus->
"Saate tàpselt sellise kirjaviisi vastu nagu te vààrt olete.
Minule tekitavad alati hàmmastust ennastàis kiilaspàised it mehed kes on endast yliheal arvamusel.

Sellega loeme teema lôpetatuks-ärge meid enam tyydake.

Ivo Ossis
OÜ Võru Autoaed
müügijuht
tel.+3725044558
http://www.cars.ee"

Võru Autoaed
CARS.EE

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 15:42 
Kasutaja avatar

viimane tuletab meelde kus pakkusin yhe roima eest omapoolset hinnanägemsut ja vastuseks tuli,et tolgus blablabla... mul oli normaalne wtf :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 15:53 
Kasutaja avatar

Siin algne hind olevat olnud tunduvalt rohkem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 15:59 

ändi kirjutas:
Võru Autoaed vs. vanem härrasmees.

Ei kiida autoaia suhtumist heaks aga teine osapool on ka kuidagi saladuslik. "vanem härrasmees"- jutu põhjal mitte nii väga härrasmees, vaid lihtsalt mees. "Uurin hinna kohta" - konkreetne pakkumine, ei mingit lauset, et tehke vastupakkumine vms.
1) "vana autoga juhtus üks asi" - mis? ei kanna avaldamist?
2) Tegid pakkumise 18500, mis hinnaga auto müügis oli? oleks võinud ikka lingi ka lisada. 30k autole selline pakkumine teha, võib tõesti erinevaid emotsioone esile kutsuda.
3) Sai suhteliselt ülbe vastuse. Kõik; oleks võinud asja lõppenuks lugeda. Aga ikka oli vaja endal ka "ära panna".

Mustad mõlemad imo.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 17:13 
Kasutaja avatar

Samas, oli vähemalt aus vastus. Mingi passiiv-agressiivne ilu kelbas ei ole oluliselt parem. Lõppu veel nunnu "Päikest" jne. :kill

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2016 17:51 
Kasutaja avatar

Ainuke küsimust tekitav asi siinkohal on see, et miks vastab müügijuht sellise kirjapildiga, nagu postitaks foorumis mingit suva vastust.
Paha hakkab sellist asja lugedes.
Tundub, et tema on hoopis ennast täis kiilakas...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis