Inferno kirjutas:
onuwoody kirjutas:
Inferno kirjutas:
loe netist ka midagi vahest kulla mees, terve internet on räigelt täis arvustusi antud telefoni kohta.
http://www.google.comAga ma aitan sind ikkagi.
KÕIK tänapäeva telefonid kestavad aku suhtes õhtuni või peaaegu õhtuni.
KÕIK tänapäeva telefonidel on piisavalt jõudlust, mille hind ületab 250 eur
ära rohkem küsi. Lisan veel,et eelmisel lehel on su telefonist just jutt. Et kõigepealt loe teema läbi ma arvan,enne küsimist.
Oi kas sa ei saanud sõbrapäeva hommikul kommi? OK, loen teema läbi (kõik 314 lk) Aga aitähh SUURE abi eest ikka

tõesti tõesti, ajasin sassi,eelmisel lehel polnud z5 kohta.
reaalsus on ikkagi see,et selle asemel,et ise midagi lugeda ja reaalselt õppida, ootasid sa ju mingi lambi SR tontide kommentaare su valiku kohta.
Ja see kulla mees, on valude otsuste alustala.
Su jutt jääb pisut sogaseks aga vastan sellegupoolest. KULLA MEES, kas sa tõesti arvad, et mu esmane info oitsing on sr.org? Jah, sinu poolt viidatud lingi kaudu olen eelnevaltki infot otsinud ja leidnud aga mida annab mulle uue seadme nn. "karbist välja" ülevaade või tehnikablogi / ajakirja esmamulje? Kahju, kui oled otsustanud, et siin ei tohi küsida kasvõi mõnekuulise kasutamise järel kogemusi... Vaata, siin on autode ostuabi teemasid, tööriistakomplektide arutelu, audio osakonnas käib ostuabi teemasid läbi- kas see on kõik vale kuna google on olemas?