Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 20:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 21.02.2016 09:15 
Kasutaja avatar

Jutte liigub jah igasuguseid aga see on fakt,et olen korduvalt külma ja kuivand nässakaga letti läinud ja küsinud mis see on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2016 09:35 
Kasutaja avatar

Eelkônelejega nôus.
Kui nüüd järgi môelda, siis ainuke hess millga mul halba kogemust pole on Kuressaare oma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2016 10:31 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
123 kirjutas:
Isiklikult vôtan alati kebabi burgeri, kanatortilla ja purgi cocat varum mujalt.
Ja môlemad tellin ilma jalapenota, see vàlistab pool pàeva riiulis ligunenud junni saamise.

Inside inff ütleb, et vähemalt Rocca, Saku Suurhalli, Hipodroomi Selveris olevas - alla 5min oli see aeg mis võis burger kuskil klienti oodata. Ehk et ette ja valmis tehakse vaid siis kui rahvas tõesti voorib, ja isegi siis kui peaks asi seisma seal see 3-4 minutit läheb asi mahakandmisele.

hipoka hessi külastan neist kõige tihedamini, seal on küll IGA KORD tehtud burger minu silme all alles valmis. Seisnud asja pole seal never näinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2016 11:48 
Kasutaja avatar

mõtlesin eile siis mäkis filet-of-fish ära proovida. Oli sihuke katsetamise tuju. Vot see oli omamoodi kogemus - maksin suure eine eest 4,99 ja burger oli liialdamata-ilustamata lihtsalt ruudukujuline kalapulk juustuburgeri kuklite vahel. Algul tundus, et mikroskoopiline törtsakas kastet on ainus lisand, aga lõpuks tuli välja, et selle kalapulga alla oli viil juustu ka viisakusest ära peidetud. Naise vend õgis samal ajal kõrval peekoniga big tasty't, mis läks vist mõned sendid rohkem maksma. :kill
Ainus veel mõttetum asi, mida ma mäkist saanud olen, oli Chickler. Kes ei tea, siis 2 piklikku saia, sinna vahele on siis üks mikroskoopiline kanapihv pooleks lõigatud, törts kastet ja peotäis maltsa.

Üks asi, mis mind mäki juures vihastab - menüüd lihtsalt ei ole. Üleval on suurelt need 1-euro eripakkumised ja siis selle kuu eriburgerid. Ülejäänud menüü on A5 formaadis kassarea otstes seina küljes, isegi kassade endi küljes on ainult jäätisereklaamid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2016 12:04 

See filet-of-fish kõige kehvem burger mäkis üldse. Chickler on ehk mõnevõrra maitsvam :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2016 13:35 

http://tarbija24.postimees.ee/3591303/v ... olegi-auto

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2016 17:37 
Kasutaja avatar

Ma olen alati mõelnud, et mis häda nende Hesburgeritega kõikidel on, aga siis sain aru, et ma olen pealinnas vist ainult ühe korra Viru hessi sattunud.. ülejäänud külastused on toimunud Haapsalus ja seal pole üldjuhul midagi halba olnud (eks väikese koha võlu ilmselt, kliente ei ole just palju, saavad rahulikult teha).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2016 17:56 
Kasutaja avatar

kas kesklinnas selles uues ja udupeenes rosti lauas söömas käies ka kuskile parkida on normaalse hinnaga või koguni kliendiparklat?

Teine küsimus- kas keegi TAKi kõrval selles tanklakökatsis on käinud hiljuti? Seal olla ka mingi putka hakanud burgereid ja muud manti pakkuma?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 03:20 
Kasutaja avatar

123 kirjutas:
Anna siis koheselt teada kas öösel ikka õlunaadi ka saab teepeale osta. :rokib

Ei saa, nad panevad selle ööseks kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 07:40 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
kas kesklinnas selles uues ja udupeenes rosti lauas söömas käies ka kuskile parkida on normaalse hinnaga või koguni kliendiparklat?

Käisin ära.
Ei mingit eraldi parklat. Kui tala panna ei taha, siis maksad 0,08€/minut ja asi vask.

Tuleb öelda, et selle koha toiduvalik on ikka VÄGA kesine. Nagu ka siin eelnevalt loetletud, siis 3 erinevat pitsat (mitte kuigi head) ja ka üsna pikalt seisnud ja kuivanud. Siis on terve lett salatit (millest mina kaarega mööda käin, seega ei pakkunud pinget) ja kolmas lauake, millel oli- viinerid, lihapallid, pelmeenid, mingid pihvid (äkki kala?), friikartulid, mingid ahjukartuli moodi asjad, kanakäed ja seljanka supp. Kõik. :uhoh
Sisenedes antakse sull letist personaalne klaas ja taldrik ja anna minna. Ei ole nii, nagu PÄRIS rootsi lauas, et võid iga uue toidu/käigu jaoks võtta ka uue taldriku. Kogu pläusti sööd samast künast, ja kui kanakäte kontides tekib kuhi, siis tammudki selle kuhjaga järgnevad ringid ümber toiduoaaside...
Päris karm, kui seda jura peaks reaalselt 9-10€ eest sisse ajama... Jooki sai ka juurde- piim, koka-fanta-sprite (vist olid hoopis nende alternatiivid?).
Tuleb tunnistada, et mina sinna rohkem oma jalga ei tõsta, kui sortiment oluliselt ei laiene ning eriti pikka iga sellele ei ennusta.. Kunagi ammu oli Pärnu mnt-l mingi sarnane koht- deli24, aga sai ka otsa, kugi seal oli valik ikka palju suurem.

Lisaks, kirsiks tordile, sattus samal ajal sinna tulema ka mingi inimene, kes oli ostnud omale cherry vahendusel vautcheri ning arvas, et selle eest saab kogu tema pere sööma. Ei mahtunud talle pähe, mismõttes ei saa, sest pilet oli nii kallis ja üksinda ta seda summat kuidagi täis ei söö... Kui teenindaja seletas, kuidas asi toimib, pakkus proua välja, et nad võivad siis ju ühe sama taldriku pealt ka süüa :kill Lisaks püüdis ta välja selgitada, kui palju tal siis päriselt on ikka võimalik selle pileti eest süüa, mis on mingi asja tüki/portsu hinnad, et siis saab liikmete vahel selle kenasti laiali jagada, kuid ikka tulemusetult. Lõpuks vihastas, et see on mõttetu koht ja tal on voucher, millega pole mitte midagi teha ja läks vihast pahisedes uksest välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 10:20 
Kasutaja avatar

Deli24-s maksid sa siiski grammi täpsusega hinna järgi, mitte et papp letti ja söö palju tahad. Ei olnud samas see Deli24 ka väga odav, kuigi toidud olid suht maitsvad. Ehk siis laadisid endale meeldivad asjad kokku ja läksid kassase kaalu järgi maksma. Ilmselt tark oli sellises kohas ainult lihta tõsta kui kilohind on kapsal ja lihal sama.
Selle Pizzabufee kohta, siis Coca jne peaks ikka originaalid olema, vähemalt silt on küll ja mina Coca sõbrana sealt pepsit küll omaarust ei saanud. Toidud on jah nii ja naa, viineri eest 10 välja käia on tõesti paljuvõitu, samas tundub et enamus kliente tulebki sinna mitmeks tunniks pugima. Viimati olime me viimased kes saabusid ja esimesed kes lahkusid. Kanatiibade kvaliteet ka kõigub, korra on täitsa külmad ja suht maitsetud olnud. Voucheriga 6-ga kannatab käia, aga 10 on jah selline küsitava väärtusega.
See perekonna teema on päris hea muidugi, siis võiks juba samahästi terve klassiekskursiooni ka sinna teha :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 10:29 
Kasutaja avatar

ma selle 10 euri eest ostaks poole kilo kanti veise sisefileed, maitsestaks oma oskustega ära, särtsutaks pannil kergelt pruuniks, tõstaks ahju aeglasel temperatuuril valmima, kuni sihuke mõnus aeglaselt küpsenud medium rare saab, et mahla voolab ojadena.

Aga eks see ole see tänapäeva värk, et inimene tahab eelkõige rohkem mahtu ja kaalu kui kvaliteeti.

Palgapäeval peaks Olde Hansasse minema. Küsiks siis siit ka, et kas on Tallinnas sama stiili ja kvaliteediga toidukohti veel, mille hinnale ei lisandu turistilõksu maksu?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 11:09 
Moderator
Kasutaja avatar

Olde Hansa vastas olev Peppersack on ka hea toiduga. Lisaks on kella 8 paiku õhtul mõõgavõitlus.
Olde Hansa on vingem, aga nädala sees on Peppersack rahulikum vist. Ja valgem :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 14:24 
Kasutaja avatar

Tallinnas Cru ja Salt on :hail
Moonil pole ka viga, kôhu saab suht okeylt tàis alla 100€ ja kaks inimest. (Pudel veini siis ka)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2016 16:52 

Pilt

Masha. Ülihea. Tehti millegipärast kahelt toidult ja joogilt -30% ka, ei oska öelda miks. Kokku läks ainult mingi 17 euri.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis