tere jälle
alusatn siis kõige pealt teistele kirjutajatele vastamisega

Eggy - tänud tervitamast mind "kurjemasse" klassi pürgimise puhul ja nagu ma lugeda olen saanud, siis ega sinagi niisama jalga ei kõlguta. Niiet sulle ka edu!!!
rustang - tore lugeda, et ka sul audio edeneb. Kui mina oma edasi arendust mõtlesin siis minu jaoks käis alpine pxa-h800 igati üle jõu, kuuldavasti pidi hea prose olema. Kuda sellel "müraga" on, vanemal versioonil pxa-h701-l oli mäletamist mööda täitsa kuuldav "müra" sees.
Kevad läheneb nii kiiresti, et näppude sügamisest jääb juba väheks

pigem tuleb juba kõvasti näppudele valu anda
Niih, asun siis enda "saavutuste" juurde. Maki toitekale sai voolu ja massi kaabel veetud (8mm2), nagu tavaks juba saanud, siis needki said kaablisuka ja termorüü sisse(pildid jäid veel tegemata). Aku karbi sain ka lõpuks valmis, vajas oodatust tunduvalt rohkem vaeva

Kui autot ikka koguaeg kõrval ei ole siis see mm täpsusega joonise tegemine on täpselt selline nagu ta on, niiet nii mõnigi asi vajas kohendamist.
Kõlarite suhtes siis niipalju, et tahtsin juba minna kergema vastupanu teed ja võtta väiksemad elemendid - Scan-Speak 5F aga siis selgus, et need vajavad min. 1,5L kasti, mida aga ei oleks ma suutnud kohe kuidagi armatuuri mahutada. Niiet tagasi esialgse plaani juurde
Nüüd aga tekib küsimus, kuna mul praegused elemendid, mis täitsid mid-bassi rolli on tegelikult mid-range elemendid, kas siis nüüd kui ma lisan endale mid-range siis peaks vahetama ka olemasolevad elemendid mid-bassi vastu. Aga no eks aeg näitab.
Varsti peaks asjaga niikaugele saama, et saan kõik kola sisse laduda, siis jääb üle mu praegune HU - Alpine CDA-7998R, niiet kui kellegil soovi...
Natuke siis pilte ka

https://lh3.googleusercontent.com/-OJfk ... C_0121.JPG