zigarett kirjutas:
Muretse parem 2-he uksega b3.
Endal üks sõber sõidab ka 4ust ja b3 ja tal ainukene viga ripplagi- ilge raha sinna alla magama pannud "Ala" nagu ma ise oma rullika alla, kuid ta isegi tunnistab, et ainult ta enda jaoks on väärtus, kõik teised vaatavad seda ikka kui tavalist "isa" pärandust.
Muidu mootorid sobivad neil kõigil b3 b4 ja 100-d. Coupe-l oli mootori käppadega mingi värk.
Siin foorumis tõesti peab tugevat tahet olema, et peale esimest 3-me postitust miskit kirjutada veel.
Päikest ja Jõudu. Iseenesest väga lihtne masin ja kõik asjad saab ka paneelmajaees tehtud, kui vähegi huvi on.
Coupe oleks väga vinge, võimalik, et kui kere leiab ja mul nüüd varsti üks mootor üle on (too tuleks eelnevalt muidugi ära teha jne), siis hea pakkumise korral võiks ju Coupe ka teha. Mul on lihtsalt Audi osas väärtust, lemmikauto pisikesest tatikast saadik ja ka see, et see annab üpriski hea praktika mulle jälle autode osas

Mootorite osas, B4 ABK plokk ei istu näiteks ilma keret veidi ümber tegemata B3 aiste vahele. Ja R5 mootorid on juba raami küljes, kui R4 on sillatala küljes.
Foorumi osas nii, et edaspidi kes tahab laseb edasi, sest vahel satub ka paar asjalikku postitust siia alla

Tänud heade soovide eest!