Timik kirjutas:
woush kirjutas:
Polar pigiaine, liitrise pudeliga saad kindlasti auto täiesti puhtaks pigist. Alguses leotusainega auto suurest jamast puhtaks ja siis see Polar peale, paar minutit lasta seista ja survekaga puhtaks. Liitrise pudeliga saad 3 tiiru autole peale teha, viimase tiiruga võid kergelt mingi pehme svammiga üle käia.
Algul pannakse ikka pigiaine peale. See reeglina toimetab kuiva auto peal tunduvalt paremimi. Kui auto pind on märg, ei jõua pigieemaldus õigesti toimida kuna on veest kergem.
Svammiga hõõrumine on ka viimane asi mida pigieemalduse juures teha? Hõõrud pigi ja selle sees oleva liiva mööda autot laiali?
Huvi korral saab minu käest nii tavalist pigieemalsuse ainet kui ka piirituste sisaldusega, mis aitab natukene paremini toimetada märgade autode peal.
Oeh ..
Et sa siis kannad pigiaine otse kogu s#tale peale ja saab hea ? Mul jäi see lisamata, et auto võiks suurest veest vähe kuivemaks kuivada jah, ennem kui pigiaine peale kanda. Pidasin seda kuidagi enesestmõistetavaks.
Ning .. Ma SÜGAVALT kahtlen, et sa saad auto 100% pigist puhtaks ilma natuke käega kaasa aitamast, vaid survepesuriga. Selleks ma kirjutasingi, et viimase tiiruga KERGELT kaasa aidata kohtadest kust on vaja. Pole vaja mingit umbluud välja lugeda.